В Україні знімуть серіал про Марію Заньковецьку

Поділитися

У Хотинській фортеці відбулися зйомки тизеру 8-серійної біографічної драми «Наймичка» про легенду Українського театру Марію Заньковецьку.

Про це повідомили Хотинські вісті у Facebook. Зйомки тизеру розпочалися 10 грудня на території Хотинської фортеці. Перші сцени знімали біля церкви Олександра Невського.

«Тизер восьмисерійного фільму “Наймичка” про Марію Заньковецьку знімаємо за фінансування Міністерства культури та інформаційної політики і підтримки телеканалу СТБ. Якщо усе вийде, наступного року будемо знімати увесь фільм», – розповів режисер майбутньої стрічки Анатолій Григор’єв.

Восьмисерійна стрічка розповість історію акторки Марії Заньковецької, творчий шлях якої ніколи не був легким – вона йшла через сумніви у своєму обдаруванні, неможливість розлучення із чоловіком, прокляття батька, зради коханого Садовського. Але величезне глядацьке визнання зробило її за життя живою легендою. Вона виборола собі право говорити від імені жіноцтва про страждання й біль, кохання й недосяжне особисте щастя.

Творці планують показати золоту епоху українського театру, його залаштунки. Локації – театр, де служила Заньковецька, її будинок.

Подробиці кінострічки поки не розголошуються. Проте відомо, що це буде історичний фільм, а зйомки продовжаться у Хотинській фортеці влітку 2021 року, якщо проєкт пройде до наступного етапу конкурсу.

Виробник картини – ТОВ «Прокіно», продюсерка – Галина Балан-Тімкіна, режисер – Анатолій Григор’єв, авторки сценарію – Лілія Молодецька, Марина Артеменко, Оксана Артеменко, Олег Поляков.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У поїздах “Інтерсіті+” з’явився м’ясний або вегетаріанський бізнес-ланч за 140 гривень

У 2019 році українці придбали в Польщі понад 3 тисячі 200 квартир – це майже 40% від загальної кількості квартир, придбаних іноземцями в країні