Аксесуари зі шкіри змії: відмінності і особливості вибору сумок, поясів, чохлів

Поділитися

Аксесуари зі шкіри змії захоплюють і заворожують. Екзотичний матеріал користується попитом через практичність, довговічність і незвичайний дизайн. Шкіряні рюкзаки, сумки, гаманці з рептилій не виходять з моди вже кілька сезонів.

Аксесуари з екзотичного матеріалу виглядають стильно і славляться якістю, тому вироби вам будуть служити не один рік. Головне – вибрати візерунок, який вам сподобається. Адже шкіра змій відрізняється. І залежить це не тільки виду, але і від віку рептилії.

Вироби зі шкіри змії – екзотична розкіш

Більшість погодиться з тим, що вироби зі шкіри змії виглядають шикарно і дорого. Купивши сумку або гаманець з такого матеріалу, ви отримаєте ексклюзивний виріб, якому немає аналога в світі.

Аксесуари або взуття з такого матеріалу можуть дозволити собі не всі, та ціна відповідає якості. Річ служитиме вам роками, та її зовнішній вигляд не зміниться в гірший бік.

Візерунок на натуральній зміїній шкірі не повторюється і є унікальним. Тому якщо ви побачите на речі ідентичний фрагмент малюнка, знайте – це імітація.

Переваги шкіри змії

Існує думка, що зміїна шкіра володіє містичними властивостями. Якщо купити річ з рептилії, удача буде завжди супроводжувати вам, а негаразди – обходити стороною. Але це не всі переваги екзотичного матеріалу.

Основні характеристики:

  1. Тактильні відчуття. Зміїна шкіра приємна на дотик: вона м’яка, еластична і гладка. У взутті з цього матеріалу комфортно ходити, а сумка викличе захват у подружок і колег.
  2. Матеріал тонкий, завдяки чому будь-який виріб виглядає елегантно.
  3. Міцність. При вишуканому зовнішньому вигляді шкура змії практична і довговічна. Деякі види рептилій живуть в горах, повзають по камінню і навіть занурюються на глибину. Сама природа подбала про міцність їх шкірного покриву.
  4. Матеріал піддається фарбуванню. Фарба легко наноситься та відмінно тримається, тому фантазія виробників не обмежена і ви можете придбати аксесуар будь-якого відтінку.
  5. Дизайн. Зміїна шкіра популярна насамперед через розкішний візерунок, створений лускою.

Шкіру рептилій використовують для створення класичних аксесуарів і речей. Фахівці вважають, що покупка сумки або портфеля з такого матеріалу – відмінна інвестиція в свій стиль.

Шкіра різних видів змій в видів продукції: відмінності і особливості

Аксесуари виробляються з різних видів рептилій. Всі вони мають відмінності та особливості.

Шкіра пітона. Цей матеріал часто використовують при виробництві сумок, портмоне, чохлів, поясів. Рептилії розлучаються в спеціальних розплідниках. До того, як приступають до пошиву вироби, зміїна шкірка проходить кілька етапів:

  • розм’якшення;
  • очищення;
  • обробка хімічними засобами;
  • промивання;
  • фарбування.

Після цих процесів матеріал готовий до виробництва.

  1. Шкіра індійської кобри. Відома і популярна завдяки універсальності і химерному малюнку. Також вимагає ретельної обробки. З кобри шиють взуття, сумки, клатчі та інші пам’ятні аксесуари. Дуже часто шкіру кобри нічим не прикрашають, тому що вироби з неї прекрасні самі по собі.
  2. Шкіра морської змії. Морська змія може перебувати під водою до 2,5 годин, тому її шкура еластична і гладка на дотик. Цей матеріал також дуже цінується, але полювання на даний вид рептилій практично не ведеться: морські змії отруйні і їх укус може привести до смерті. Тому для виробництва шкіряних виробів морських змій вирощують. Їх шкірний покрив не такий, як у сухопутних змій. Він має насичений колір і ніжний рельєф.

Вибираємо аксесуари зі шкіри змії

На світовому ринку багато магазинів, де можна придбати аксесуар зі шкіри екзотичної тварини. Головне – відрізнити оригінал від підробки.

Якщо покласти руку на натуральний матеріал, то через деякий час ви відчуєте тепло. Також з тильного боку виробу не повинно бути замші.

Будь-яка річ зі зміїної шкіри буде виглядати гідно, самодостатньо і статусно, тому вибирайте оригінал, а не дешеві копії.

Рекомендуємо купувати аксесуари (рюкзаки, ремені, ключниці, сумки, гаманці, браслети, брелоки) у офіційних представників торгових марок.

Планшет для “чомучки”: які технічні характеристики мають значення у дитячому девайсі

Чому Донбас – це українська земля