У Байківцях, під Тернополем, продається будинок за 750 тисяч доларів

Поділитися

Одна з тернопільських агенцій нерухомого майна виставила на продаж елітний будинок:” Продається приватний будинок -садиба з господарськими будівлями, ділянкою 25 сотих в с. Байківці. Площа основного будинку 710 м2, площа гостьового будинку 161 м2. Будинок з вишуканим ремонтом , сходи та двері ручної роботи , витончена різьба, дуб та шкіра, виготовлені в стилі Артдеко ( художня майстерня Олега Харевича). Камін , сауна, альтанка, родючий сад. Гаражі на декілька авто. Опалення та електропроводка зроблені з великим запасом потужності, електронне управління опаленням та водопровідними трубами. Все якісне, з найдорожчих матеріалів”,- йдеться в оголошенні. Повідомлення про продаж виставлено в соцмережах 20 січня.

Такої ціни за добротний будинок вже давно не оприлюднювали у Тернополі. До іпотечної кризи 2008-2009 років будинки, наприклад, у Білій, що поруч з файним містом, коштували максимум 200 тисяч доларів. Тоді ріелтори жартували, що за 150-160 тисяч доларів можна купити дім на березі Середземного моря, а не тернопільського смердючого озера.

Тепер ось серед поля пропонують купити…

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Києві українські патріоти потрощили плакати проросійської вати

У США клієнти кур’єра, який понад 30 років доставляв їм піцу, подарували йому на чайові нову машину