У США клієнти кур’єра, який понад 30 років доставляв їм піцу, подарували йому на чайові нову машину

Поділитися

Жителі американського міста Тіптон, що у штаті Індіана, назбирали на нову автівку кур’єру місцевої піцерії Pizza Hut Робертові Пітерсу. У такий спосіб вони хотіли подякувати чоловіку, який 31 рік на найвищому рівні обслуговував клієнтів.

Як зазначили в піцерії Pizza Hut, Роберт Пітерс має чи не найбільший стаж серед їхніх працівників. Протягом трьох десятків років він сумлінно виконував свої обов’язки, а серед клієнтів відомий своїм доброзичливим настроєм.

Один із постійних клієнтів Пітерса, Таннер Ленглі, розповів, що той завжди перевіряє, щоб люди отримали правильну решту, навіть якщо це означає проїхати кілометри дороги під час хуртовини, щоб повернути зайві 15 центів.

Щоб подякувати кур’єру, Ленглі відкрив кампанію зі збору коштів на GoFundMe. Він хотів замінити стару автівку Пітерса, яка прослужила йому 28 років. До того ж чоловік скаржився на постійні проблеми з машиною.

Усього за два дні жителі Тіптона зібрали для Роберта Пітерса 19 тисяч доларів (535 тисяч грн). Цього вистачило, щоб придбати розноснику піци Chevrolet Malibu 2017 року випуску та покрити витрати на страховку й бензин.

Сам кур’єр розповів, що не міг повірити в такі «чайові». Він продовжував працювати розносником піци, хоча родина пропонувала йому розглянути «фінансово стабільніші варіанти роботи».

«Але це моя мета в житті ㅡ намагатися зробити людей щасливими. Ви знаєте, коли ви доставляєте щось кому-небудь, ви можете бути єдиним обличчям, яке людина побачить за цілий день», ㅡ розповів Пітерс, повідомляє Громадське телебачення

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Байківцях, під Тернополем, продається будинок за 750 тисяч доларів

Netflix випустили серіал про вбивство Бандери і отруєння Ющенка