У Тернополі 11-річного хлопчика обстріляли з дробовика: він катався на санках біля школи

Поділитися

У Тернополі 11-річного хлопчика госпіталізували у “Охматдит” з множинними пораненнями. Його батько стверджує, що 21 січня в дитину хтось вистрелив у спину під час прогулянки біля школи № 26. Лікарі нарахували понад 30 ран на всьому тілі.

Спочатку подумали, що це вибухнула петарда, але згодом стало зрозуміло, що це дріб. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Тернопільській області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі невідомо хто й навіщо стріляв у хлопчика з вогнепальної зброї.
Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробинки, які травмували і внутрішні органи. Оскільки потерпілий потребував серйозного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні “Охматдит”, – повідомили в поліції.

Батько дитини Ярослав Капустяник розповів, що син катався на санках разом з сестрою, вона не постраждала.
Дріб у Максима по всьому тілу. Малому хтось вистрілив у спину під час прогулянки біля школи, – сказав він у коментарі “20 хвилин”.

Медики прогнозів не дають, однак намагаються підбадьорити батьків, мовляв, живий — це головне. Далі справа за столичними лікарями.
Максим займається футболом у дитячо-юнацькому клубі “Чемпіон”
Хлопчик потребує допомоги, оскільки у батьків немає грошей на лікування.

Поліція розшукує нападника. У найближчому будинку у квартирі одного з місцевих мешканців знайшли гладкоствольну зброю – її відправили на експертизу. Ймовірно, що стріляли саме з неї, повідомляє 24 канал

Для того аби зібрати необхідну суму на операцію, дитячо-юнацький футбольний клуб «ЧЕМПІОН» оголосив збір коштів.

«Шановні батьки, друзі! Прошу Вашої підтримки, сьогодні в нашого вихованця Капустяника Максима 2009 року народження, під час прогулянки біля школи, невідомий вистрілив йому у спину, Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: Капустяник Ярослав 4149629315495515», – йдеться на сторінці ФК.

Шановні батьки, друзі! Прошу Вашої підтримки, сьогодні в нашого вихованця Капустяника Максима 2009 року народження, під…

Опубліковано Дитячо-юнацький футбольний клуб "ЧЕМПІОН" Четвер, 21 січня 2021 р.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Так хотів випити, що вискочив з четвертого поверху

25 січня у Тернополі повноцінно запрацюють школи