Чому у Козові виграли місцеві вибори замасковані регіонали?

Поділитися

25 жовтня 2020 року відбулись місцеві вибори . Саме ці вибори є надзвичайно важливими для майбутнього розвитку нашої держави і побудови сильного і здорового суспільства.

Саме після цих виборів місцеві ради будуть більш незалежні від офіційного Києва і зможуть розпоряджатись бюджетними коштами на благо громади або на благо «політиканів» , які зробили все можливе , щоб в чергове на «плювати» на виборчий кодекс, на Конституцію , а якщо сказати більш по простому і зрозуміло , вони в чергове обманули своїх земляків , сусідів , друзів , однокласників…. , вони в чергове продемонстрували , що в державні кабінети заходять лише на популізмі , обмані і солодких обіцянках…..

Але у нашому суспільстві є купка негідників ,які роками паразитують за рахунок , толерантних та віруючих громадян . Але…. це вже історія , із якої необхідно робити висновки і в майбутньому зробити все можливе, щоб не допускати на наш двір «троянського коня» у вигляді “За майбутнє”!

У цьому пості я хочу поділитись із Вами офіційними результатами по нашому Козівському районі…

Можна окреслити три головні причини , чому С. Добалюк і партія “За майбутнє” взяли у заручники на п`ять років нашу ОТГ. Перша причина це «славнозвісне» гречкосійство , якими вдало володіють їхні боси із ВР і вміння «рахувати» голоси під час підрахунку, для них це дешевше і легше на голову.

Я проаналізував всі результати по нашій ОТГ . Хочу поділитись із Вами лише сухими цифрами із протоколів : явка виборців на дільницях , які відносяться до Козови , склала 43% … якщо взяти решту сіл району явка склала від 62- 77%, за винятком Теофіпілка 50%, Кальне -44%, Вибудів-53%, Слобода-41% і Городище -37%!!!Городище 37% ???? WTF????- це ж мала Батьківщина лепшого колєги Адамова – Володимира Гача , а явка найменша у районі !???? Село Теофіпілка , де кількість інвесторів на квадратний метр найбільша у Козівського району , із слів Івана Адамовича , а явка також не висока !!?? В чому проблема ?? Все дуже просто !! Там де партія була впевнена у своїй перемозі ще до виборів , явка їм не була потрібна , плюс хочеться вірити в те , що у Гача є повага до своїх односельчан і він не наважився їх обманювати .

Також були дільниці по селах де робити «вкиди»було небезпечно або не раціонально !! Партія знала які села і які дільниці і скільки членів у комісії їм потрібно . Тому вибори були де факто зроблені ще задовго до 25 жовтня, а виборці на дільниці були потрібні лише для легітимізації результату!!!!

Також цікавою є інформація по виборцях які получили право голосу за місцем проживання , якщо на всю Козову кількість становила 117 , то в конюхах -110, Ценів-60, Бишки-41 (загальна кількість проголосованих 210) , це кожний п’ятий …і таких по більшості сіл

Інформацію про бюлетені, які визнані недійсними, до уваги не брав .

Це лише дуже коротко та стисло , кому цікаво може сам проаналізувати та зробити висновки для себе .

Але висновок із офіційних результатів напрошується один , що жителі сіл і «посьолка», щось знають таке чого мешканцям більшої частини смт Козова , не дано знати .

І жителі сіл чекають на дієві та рішучі кроки від новообраної ради для покращення інфраструктури на селі та фінансового достатку простого селянина !

Хочеться вірити , що С .Добалюк із своєю командою професіоналів вже почав втілювати свої задуми у життя , а ми в свою чергу проконтролюємо за тим , щоб в чергове люди не були обдурені « політиканами- господарниками»

Друга причина – є набагато небезпечнішою, ніж перша

Причина перемоги проросійських сил , якою являється За майбутнє – це не адекватна поведінка місцевих політиків, які не чинили опору і спокійно спостерігали за всіма процесами . Що ними керувало , страх перед Чайківським чи банально не професіоналізм , ми не дізнаємось ніколи!.

І третя причина , чому ми обираємо на керівні посади людей, які поняття не мають ,як це працює …??? Це те , чого добиваються «політикани» із року в рік , забрати в нас віру в себе і віру в силу правди!!!

Погодьтесь Ви всі знали , ще у серпні як все закінчиться … , що Вас обдурять і все буде як завжди !!! Але дорогі земляки , в нас є і маленькі перемоги які дають надію на те , що ми можемо більше, ніж вони думають про нас!!!

Пам’ятаєте , як ще рік тому один священник яро агітував за все , що пов’язане із Іваном Адамовмчом , але нам вдалось змінити його реторику, яку він дозволяв собі !! А більшість писали мені « куди ти лізеш , це ж церква» !!!

Але отця ,стало «менше» біля політичних процесів… Також багато мені писали , що це все даремно і потрібно доносити інформацію по селах і чому ми не залучаємо у групу наших земляків із району? Моя відповідь було завжди однією, що це буде не чесно якщо їм не буде запропонована альтернатива , людина яка зможе чесно розмовляти про проблеми, які назбирались на селі , ще із 1980-х років. Про те зараз , я звертаюсь до всіх небайдужих земляків, які переживають за долю нашої малої Батьківщини , будь-ласка залучаєте у групи всіх своїх земляків, які мають відношення до нашої ОТГ , всіх наших земляків які виїхали за кордон і проживають у демократичних країнах , залучайте їх ,нам потрібний їхній досвід також!!! Лише разом ми зможемо заставити їх працювати на благо громади і виконувати взяті на себе зобов’язання !!!

Сергій Фордзюн

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Шість років з дня загибелі Скрябіна, як сьогодні виглядає і чим займається його єдина донька

Українські перукарні будуть обслуговувати клієнтів з аутизмом