Екснардепу Олегу Барні правда очі коле?

Поділитися

Сьогодні, 22 лютого в Чортківському суді мало відбутися два попередні судові засідання за позовними заявами екснардепа Олега Барни проти Гусака Сергія Івановича, голови громадської спілки ” ОБ’ЄДНАННЯ УЧАСНИКІВ АТО ТЕРНОПІЛЛЯ” який також очолює аналогічну організацію у Чорткові , та Мурави Ореста громадського активіста – волонтера, заступника голови ГО” Громадський Майдан”. Позовні заяви про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації, яка була розповсюджена в мережі facebook. На 10 годину було призначено судове засідання Барна проти Гусака. Ось ви його можете переглянути.

Позивач з’явився на засідання з 30 хвилинним запізненням. Закінчилося засідання о 10. 45. Але вже на засідання Барна – Мурава 11. 00. позивач не прибув, хоча був біля суду о 10. 57. Побачивши значну кількість знайомих людей, котрі прийшли на судове слухання, Барна, напевне, побоявся зайти в суд. Слухання не розпочинали хвилин 15, очікуючи позивача, але він так і не з’явився. Cуддя переніс слухання на 5 березня. Вийшовши з приміщення суду, відповідачі зустріли позивача,пан Орест скористався нагодою та запитав у нього чому він не прийшов на засідання суду?, Олег Барна “включив дурня”, сказав, що нічого не знає, намагався вибити телефон з руки. Орест Мурава розповів, що знаючи цю особину давно та дуже добре і не не хотів провокувати “інваліда” та давати повід для третього судового позову за побиття.

Ви будете сміятись, але “чувак з трамвая”, як називають Олега Барну після аварії у столиці, на Сергія Гусака подав вже 4 судових позови, на Ореста Мураву – 2.

Усі позови про те, чого не існує в природі – завдання шкоди честі, гідності та ділової репутації )))

Барна подав до суду 21 серпня 2020 року. Він мав намір йти 1 номером від порошенківців до Чортківської міської ради, але місцеві бепепісти нібито поставили ультиматум Степану Барні, – якщо йде Олег, то жоден з них не йде у депутати. Була також озвучена причина цього. Гусак та Мурава. Екснардепа таки не взяли до списку, але Барна судиться.

У жовтні Орест Мурава писав в соцмережах, що жодна політична партія не взяла Олега Барну у списки. Тепер колишньому нардепу правда коле очі. Адже ще кілька років тому він гадав, що “спіймав Бога за бороду”, коли тягав Яценюка з-за трибуни і Порошенко у Чорткові в подяку назвав його улюбленим нардепом. А потім так само відвернувся на виборах

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Вперше в історії людства вчені здійснили переміщення предмета у повітрі за допомогою світла

Сергія Стерненка засудили до семи років позбавлення волі