Муніципальний Галицький камерний оркестр виконає “Золоті хіти ХХ століття”

Поділитися

Час залишає по собі не лише спогади, а й музику. Ту, що була популярною, але і досі є улюбленою. Програму саме із таких творів вирішив підготувати для довгоочікуваної зустрічі з публікою Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою народного артиста України Василя Феленчака. Карантинні обмеження змусили звести формат роботи оркестру до відео та інтернет діяльності.

І тепер, коли з’явилась можливість працювати безпосередньо для глядачів, захотілося виконати щось таке особливе, щось таке світле і радісне, яким є музика, яку люблять і завжди чекають.

Отож, концерт «Золоті хіти ХХ століття» Галицький камерний представить у неділю, 14 березня, в Українському Домі «Перемога». До програми увійдуть найвідоміші твори Елвіса Преслі, Френка Сінатри, Елтона Джона, BEATLES, Селін Діон, Фресіса Лея та «Deep Purple».

Початок о 17 годині. Квитки можна придбати в касі Українського Дому «Перемога». Телефони для довідок – 0352-52-15-00, 096-320-00-73.Підкреслимо, що концерт відбудеться згідно карантинних вимог за 50-відсоткової наповненості зали.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Сороміцька історія: як українці до гречки стрибали

Працівники служби безпеки не телефонують до клієнтів банку задля отримання даних