Швейцарська компанія Micro Mobility Systems представила прототип компактного електрокара Microlino

Поділитися

Швейцарська компанія Micro Mobility Systems представила прототип компактного електрокара Microlino 2.0. Очікується, що двомісний електромобіль почнуть виробляти у вересні 2021 року.

Зауважимо, це вже другий прототип компактного електрокара. Перший концепт Microlino представили в 2016 році на Женевському автосалоні.

Microlino – це гібрид мотоцикла і автомобіля. За словами розробників, електричний компактний автомобіль вміщує в себе “двох дорослих і три ящики з пивом”. Фахівці компанії плідно попрацювали над поліпшеннями. Так, нова модель значно безпечніша, адже має кращу керованість, порівняно з Microlino 1.0. Новий кузов став більш жорстким, водночас його вага залишилася незмінною – 513 кілограмів. Максимальна швидкість Microlino буде досягати 90 кілометрів на годину. Крім того, на одному заряді мікрокар зможе проїхати від 125 до 200 кілометрів.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Новий пристрій дозволить заряджати електроніку від тепла людського тіла

Студент у Німеччині придумав унікальний трамвай, який буде очищати повітря