Скрипаль-віртуоз Олександр Божик запрошує на весняний концерт у Тернополі

Поділитися

8 березня о 16:00 та 19:00 на сцені ПК “Березіль” у супроводі рок-бенду скрипаль-віртуоз Олександр Божик дасть концерт до Свята весни.

У програмі – найкращі світові та українські хіти: Vivaldi, AC/DC, Imagine Dragons, Nirvana, Michael Jackson, Coldplay, Бez Обмежень, Океан Ельзи та інші. Звучатиме також авторська музика Божика – уже відомі твори і прем’єри, які пролунають уперше.

Цей концерт буде особливим, адже 10 років тому Олександр став срібним призером шоу «Україна має талант», а згодом відбувся його перший шоу-концерт. Цікаво також те, що під час виступу наживо будуть зіграні кавери із проєкту Bozhyk Duo, які отримали найбільшу кількість переглядів у Інтернеті. Як відомо, Олександр та Юлія створили разом проект «Божик Дуо»(Bozhyk Duo) і виконують кавери на відомі хіти та авторські твори скрипаля. Щотижня вони викладають нове відео у мережу і збирають мільйони переглядів.

Не обійдеться концерт без шоу-номерів: виступу на кількох скрипках та цікавих інтерактивів із публікою.

Також на концерт завітають гості – з ними Олександр виконає незвичні дуети. Разом з арфісткою Іванною Митроган вони дивуватимуть сучасним рок-звучанням класичних інструментів. А от в дуеті з солістом Львівської Опери Петром Радейком Олександр виступить у ролі диригента! Також будуть і інші гості, імена яких є у таємниці. Концерт відбудеться з дотриманням вимог МОЗ, тобто лише з 50 % наповненістю залу. Тому приходьте! Буде безпечно і ви зарядитесь позитивною енергетикою, найкращою музикою та виконанням! Живий звук. Квитки у касі ПК “Березіль” та на онлайн:

16:00 – https://ternopol.karabas.com/ua/oleksandr-bozhik-7/order/ https://kasa.in.ua/ua/ternopil/concert/oleksandr-bozik-2021-03-08

19:00 – https://ternopol.karabas.com/ua/oleksandr-bozhik-8/order/ https://kasa.in.ua/ua/ternopil/concert/oleksandr-bozik-2021-03-08-19-00

Довідково

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. Суперфіналіст популярного телешоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Учасник багатьох телевізійних шоу та проектів, зокрема, одного з найпопулярніших шоу у світі – «Британія має талант». Після свого феєричного виступу на польському телешоу «Mam talent!» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».

До Тернополя із “Противірусним альбомом” їдуть Наталя Фаліон та Лісапетний батальйон

Американське банджо та турецький саз почують тернополяни на українській Розколяді