Техніка без номерів сьогодні спробувала почати будівництво 10-ти поверхівки на масиві “Канада”

Поділитися

5 лютого тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла, що у файному місті замість одноповерхового продуктового магазину хочуть звести 10-ти поверхівку на масиві “Канада”

Сьогодні мешканці будинків Чубинського,4 та Вербицького, 7 вийшли спинити чергове свавілля. Техніка без номерів починала проводити підготовчі будівельні роботи. Тернополяни викликали поліцію і написали відповідну заяву до правоохоронних органів. Патрульні приїхали, вислухали і заявили, що не має для протестувальників слідчо-оперативної групи. Аж за годину знайшли. Приїхали “слідаки”. Погортали документи, які лише їм показав представник забудівника, сказали, що з “паперами” нібито все гаразд (присутнім людям не дали можливості ознайомитись).

Шокує, що бачачи протести, не соромляться чинити кривду будівельники. Мовляв, я хочу мати роботу, отримувати зарплату. Дивує, як той кусок хліба полізе в горло, отриманий на людській біді. А потім дивуються, звідки беруться біди в сім’ях і родині. На людській біді щасливо не заживеш.

автор фото Lyuba Harchuk

Генеральним підрядником у цьому, на думку мешканців прилеглих будинків, будівельному свавіллі виступає приватне підприємство “Новий світ”. Так званий технічний нагляд робить Іван Степанович Лопатинський. Авторський нагляд – Іван Андрійович Кіпіш. Тернопіль має знати своїх “героїв”.

автор фото Lyuba Harchuk

Тернополяни у соцмережах запитують: “Як туди можна “втулити” 10-ти поверхівку без шкоди для навколишніх будинків?”.

А ще мешканців прилеглих будинків прикро дивує позиція так званої депутатки Мар’яни Головко, дружини голови облради Міська Головка. По не знанню і через біду люди звернулись до неї. Чого доброго можна чекати від свободівки? Це як лисицю пустити в курник курей стерегти…

Тернополяни готові піти з акцією протесту за адресою Котляревського, 13, де зареєстрована так звана будівельна компанія “Новий світ”, яка чинить таке і може зруйнувати старі прилеглі будинки за адресою Чубинського,4 та Вербицького, 7

автор фото Lyuba Harchuk

Тернополяни готові захищати свої права в юридичній площині, але якщо суд і правоохоронці закриватимуть очі на відверте порушення їхніх прав – готові до безстрокових акцій протесту з перекриттям доріг.

Не краща ситуація у тернопільському парку імені Шевченка, де теж почали нібито реконструкцію бару “Назарія”, а замість нього вибудують шестиповерхівку.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

28-річний торговий агент нашахраював на 53 тисячі гривень

Парк «Загребелля» – to be or not to be