У тернопільській школі №19 тривають побори з батьків

Поділитися

Тернополянка Олена Гринько розповіла у соцмережі про прикру ситуацію у школі, де навчається її дитина:”Тернопіль, школа 19.Доброго дня,будьте ласкаві скиньте хтось зсилочку на заборону поборів у школі, я так втомилася з цим боротися. Моя ж перша вчителька,яка вчить і мою дитину вважає мене неадекватом за те, що я відмовляюсь здавати на ось ці усі “потреби” ( просто перестала відповідати на будь які мої звернення і в пряму ігнорує. Хоча саме через це були в директора на розмові і абсолютно нічого не змінилось), а з батьками взагалі важко вести адекватний діалог. Ті хто можливо б і хотіли щось змінити-бояться (такі типу і не за наших,і не за ваших) інші ж займаються підлабузництвом до всіх хто має відношення до школи, щоб їхні діточки були на хорошому рахунку. От як з цим боротись, коли знаходився на далекій відстані і не можеш прийти в школу і поставити на місце цей весь цирк.

П.С. і стіл мої ж хороші купили добровільно примусово , а ті хто відмовився купувати меблі в школу на котрі виділила гроші держава , автоматично попали в список боржників…”

Прокоментувало пост пані Олени понад дві сотні краян. Тернополяни, які вчились у цій школі, стверджують, що так нічого не вдається змінити. Це було за їхнього навчання, їхніх дітей, а тепер ще й онуки потерпають. Дирекція школи вперто вдає, що нічого не відбувається і не помічає проблеми.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Робота вдома за 1100 доларів на місяць – пити вино

У Ценові рейсовий автобус з пасажирами застряг у сніговому заметі