У Тернополі громадськість підтримала Сергія Стерненка

Поділитися

Як повідомляла інтернет-газета “Про все”, сьогодні в активіста Сергія Стерненка засудили до семи років і трьох місяців позбавлення волі у справі про так зване викрадення людини. Відповідне рішення оголосив Приморський районний суд Одеси 

Громадськість України обурена таким сфальсифікованим і політично вмотивованим рішенням. Саме тому у більшості міст нашої країни і за кордоном, де мешкають свідомі українці, відбулися акції в підтримку незаконно засудженого активіста під гаслом #СтерненкуВолю .

Відбулась така акція і в Тернополі, про що ми анонсували.

У Тернополі захід планувався без політичної атрибутики. Звісно, виступили представники різних партій, колишній військовослужбовець з фронту російсько-української війни ( його виступ був найрадикальніший), депутати Тернопільської міської та районної рад. Переповідати не буде, усе можна почути і побачити в нашій трансляції.

Від себе додамо, що в Тернополі зібралось доволі багато людей, більшість молоді. З часів Революції Гідності політичні протестні акції не збирали стільки небайдужих.

Якщо у Києві десяток учасників акції арештували, у Харкові перекривали дороги, то в Тернополі кожен бажаючий висловив свою позицію. Завтра з столиці надійде взірець заяви на підтримку Сергія Стерненка і тернопільські партії, громадські організації зможуть підписати її.

Можливо, завтра під час сесії Тернопільської районної ради депутати піднімуть це питання і підтримають Сергія Стерненка.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Біткоїн стрімко падає уже дві доби

Шахраї зняли з банківського рахунку тернополянки 2825 гривень