Українці відзначилися на Кубку Каспарова

Поділитися

Минулими вихідними відбувся університетський Кубок Фонду Каспарова – KCF University Cup, в якому грали 125 команд з 70-ти вишів світу. У тому числі – одразу три команди Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. За регламентом, дві команди – переможець змагання і найкращий клуб з рейтингом до 2200 отримали право на ексклюзивний тренувальний збір з Гаррі Каспаровим. І одним із щасливчиків стала перша команда львівського університету, яка посіла 11 місце і стала найкращою в категорії «до 2200». Склад нашої дружини: Володимир і Василь Медведики, Любомир Волошинський, Віталій Дзюрак.

Виграла Кубок команда перша команда Техаського університету Rio Grande Valley, другим став Університет Міссурі, а третім – Техаський технологічний університет, за який грали троє українців – Євген Штембуляк, Андрій Баришполець і Віктор Матвіїшен.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

За рік ФОПи заробили для країни 27,6 мільярдів гривень

Як відкриття ринку землі сприятиме розвитку сіл на Тернопільщини