Як змінити свої звички заради кращого майбутнього

Поділитися

Щороку усе більше українців обирають життя у еко-стилі, розуміючи, що піклування та збереження ресурсів Землі залежить від кожного з нас. Але мало хто розуміє, як розпочати  вести більш свідоме та екологічне життя.

Саме для тих, хто прагне змінити світ на краще, компанія Carlsberg Ukraine презентує “Календар сталих звичок”, у якому зібрані прості поради, що легко змінять «старі» звички на «сталі», тобто ті що будуть набагато краще впливати на життя планети.

Заходь за посиланням calendarsdg.com.ua , обирай платформу (Google, IOS, OUTLOOK) та синхронізуй зі своїм календарем. Кожного місяця ти зможеш набувати декілька корисних звичок і розуміти, як це впливає на навколишнє середовище.

Проект створено на основі 17-ти Глобальних цілей ООН, які охоплюють період до 2030 року і спрямовані на такі сфери як кліматичні зміни, економічна нерівність, інновації, стале споживання, мир і справедливість та інші. Кожен місяць календаря відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку.

Зі свого боку компанія Carlsberg Ukraine працює над досягненням Цілей сталого розвитку в Україні. В компанії впроваджена глобальна програма зі сталого розвитку «ЦІЛЬ 4НУЛІ: разом заради майбутнього»: НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання і НУЛЬ нещасних випадків.

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group та одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. При цьому Львівська пивоварня – перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1350 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять: пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley’s Garage , Warsteiner, Grimbergen і інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

У Prozorro відзначили п’ять найкращих закупівель січня

Російський снайпер убив ще одного українського військового на Донбасі