Чергова маячня від аваківців: у Львові затримали жінку за продаж власних інтимних фото у соцмережі

Поділитися

Львівська кіберполіція, як і вся поліція під керівництвом Авакова займається у більшості випадків маячнею. Наприклад, днями у Львові здорові мужики в погонах, на 8 році війни розказують, що викрила 27-річну львів’янку, яка займалась поширенням порнографічної продукції через телеграм-канал. Жінка не публічно поширювала інтимні фото і відео. Вона пропонувала користувачам переглянути після оплати. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. І підлеглі Авакова протягом року “вивчали” її діяльність. У офіційному прес-релізі цю маячню описують так:”Правоохоронці встановили, що в період від березня 2020 року по лютий 2021 року львів’янка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до їх перегляду. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру”.

Так і хочеться сказати правоохоронцям: скільки часу Ви будете займатись фігнею за кошти платників податків? Чи не простіше зініціювати законопроект, який би легалізував дані послуги, до бюджету сплачувались податки, а ви займались справжніми злочинами, а не прутнею?

Наразі ж слідчі Львівського районного управління поліції ще за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній – до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Уявіть собі: СІМ РОКІВ ТЮРМИ у ХХI столітті, коли більшість інтернет-трафіку у світі – порно!!!

Українці у соцмережі вкрай критично відгукуються про таку псевдодіяльність поліції.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Розгляд звернень учасників освітнього процесу

На Тернопільщині СБУ викрила високопосадовця податкової інспекції на хабарі в мільйон гривень