Попи московського патріархату у Харкові “потра*ались” за збереження цноти”, а мусора – осліпли

Поділитися

21 березня у Харкові в центрі міста, в розпал епідемії коронавірусу, пройшла так звана хресна хода з молитвами за порятунок від пандемії, організована Харківською єпархією Української православної церкви московського патріархату, повідомляє Суспільне.

У ході взяли участь 3 тисяч людей, порушень правил карантину поліцейські не побачили — повідомила речниця Нацполіції області Ольга Грабар.

Більше того, мусорня на час проведення заходу перекрили для машин Соборний узвіз й вулицю Університетську з 11 години. О 12:15 рух авто, тролейбусів та маршруток у центрі Харкова відновили.

Віряни-ватники з ху*лом в голові пройшли від Благовіщенського собору до Свято-Покровського чоловічого монастиря з молитвою за здоров’я та мир в Україні.

Про яке здоров’я може йтися? Про який мир торочать кремлівські запроданці?

Радує, що у місті-мільйоннику знайшлося лише три тисячі, перепрошуємо за грубе слово, придурків. Прикро, що підлеглі Авакова-чорта не виконують своєї елементарної роботи.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У лісах Прикарпаття нарахували 113 ведмедів та 23 тисячі зайців

В Україні стартує Європейський тиждень цифрової грамотності – Мінцифра запрошує долучитися жителів та організації Тернопільщини