Cruise-life.pro Круїзи на лайнері. Чого очікувати у 2021.

Поділитися

Міжнародний туризм – галузь, яка найбільше постраждала під час пандемії Covid-19, заборони в країнах на в’їзд і виїзд призупинили туристичну діяльність в більшості країнах. Збитки міжнародній туристичній галузі складають до трильйона доларів, загальний спад галузі досяг 70% за час пандемії.

У березні 2020 року морські круїзи були повністю припинені. Виняток склали короткі маршрути по Італії (для італійців) та круїзів по азіатському регіону з Сінгапуру. 

Весь світ з нетерпінням очікує рестарту морських круїзів, відкриття кордонів в Європі, США та інших країнах. Вакцинація населення, яка зараз проходить по всьому світу дозволить зняти заборони на в’їзд і виїзд в країнах Європи, США та інших. І ми в Cruise-life.pro – поспішаємо поділитися з вами новинами. Дуже скоро круїз на лайнері купити  зможуть тисячі туристів 

Отже, вже влітку 2021 року очікуємо відкриття кордонів Європи, як повідомив єврокомісар Тьєррі Бретон 15 червня 2021 діятиме паспорт вакцинації

Паспорт вакцинації буде містити наступну інформацію: дату народження, серія, номер паспорта, тип вакцини, якщо була вакцинація або наявність антитіл, якщо людина перенесла коронавірус. Сертифікат можна роздрукувати або завантажити в телефон (сканування по QR коду).

Також, центр по контролю і профілактиці захворювань США (CDC) підтвердили, що перші круїзні лайнери з США по Карибах відправляється вже в липні 2021. Круїзи відбутися при строгому дотриманні проколу безпеки, а саме:

  • 98% команди і 95% пасажирів пройшли повний курс вакцинації
  • Зміни торкнулися організації харчування на круїзному лайнері. Будуть виключені точки самообслуговування на круїзному лайнері (салат бари, напої, буфети), а також відмова від “шведського столу”
  • Берегові екскурсії будуть проходити тільки в складі групи.
  • Місця відпочинку на круїзному лайнері повинні бути організовані з урахуванням дистанції в 2-3 метра (зони відпочинку, шезлонги, розважальні заходи)

Тому вже дуже скоро морські круїзи, а також тури по Європі будуть доступні для бронювання. Туристи зможуть придбати тур на круїзному лайнері по Середземному морю, Карибах, норвезьких фіордах, трансатлантичні маршрути та інші круїзні тури.

Підготовка до морських круїзів йде повним ходом. У травні, круїзні компанії роял карибиан, MSC Cruise запустили програму з вакцинації екіпажу.

MSC Cruises оголосили про 10 круїзних маршрутах по Середземному морю на літо 2021 – це круїзи по Грецьким островам, Східному та західному Середземномор’ї і норвезьких фіордах.

Royal Caribbean свій круїзний сезон 2021 почне з Ізраїлю. Новий лайнер Odyssey of the Seas відправитися з порту Хайфи вже в червні.

Як ми бачимо, світ поступово адаптується до нових реалій і ми очікуємо, що дуже скоро всі галузі зможуть повністю відновитися або пристосуватися до до змін, спричинених Covid -19.

До України йдуть дощі та грози

Бонусная программа для зарегистрированных геймеров