У Китаї турист застряг на висоті 100 метрів, бо розвалився скляний міст

Поділитися

Турист застряг на підвісному скляному мосту на північному сході Китаю після того, як раптовий штормовий вітер розбив прозорі панелі навколо нього.

Чоловік перебував на 100-метровому мосту на горі Піян у місті Лунцзін, коли раптово налетіла негода. Пориви вітру зі швидкістю до 150 км на годину вибили скляні панелі мосту, заблокувавши туриста у пастку на величезній висоті.

На місце події кинулися пожежники. Однак, як повідомляє інформаційне агентство Сіньхуа, йому вдалося самостійно повернутися у безпечне місце за допомогою місцевого персоналу.

На фото, опублікованих в соціальних мережах, видно, як чоловік чіпляється за край мосту, оточеного дірами там, де раніше були скляні панелі.

Повідомляють, що турист не постраждав, але його відвезли до лікарні для обстеження.

Наразі він перебуває у “стабільному емоційному і фізичному стані”.

Гірський курорт Піян закрили на час розслідування.

Скляні мости є популярною туристичною візитівкою Китаю.

Зараз у країні налічують близько 2300 таких мостів, є також багато скляних доріжок та гірок.

Це не перша подібна аварія у Китаї. У 2018 році у провінції Хебей закрили 32 скляні атракціони, зокрема мости, пішохідні доріжки та оглядові майданчики, для перевірки їхньої безпеки, повідомляє Бі-Бі-Сі

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Сьогодні на сході, півдні та в центрі очікується сильний поривчастий вітер та грози

З кожним роком українці все менше вживають алкоголю