Ілон Маск знову обвалив курс Bitcoin

Поділитися

Bitcoin впав в ціні після зростання до локального максимуму. Винуватцем обвалу курсу знову став засновник Tesla Ілон Маск, який пожартував у Twitter про розставання з криптовалютою Bitcoin.

Маск опублікував твіт зі згадкою Bitcoin і емодзі з розбитим серцем, прикріпивши картинку-мем з трохи зміненою цитатою з пісні групи Linkin Park «In the End»: «Тобто, врешті-решт це було не важливо?»

Після цього вартість Bitcoin просіла відразу на тисячу доларів. Потім падіння прискорилося, криптовалюта впала до 36,6 тис. доларів. Але до 10:05 за київським часом, за даними CoinDesk, головна криптовалюта торгувалася вже в районі 36,8 тис. доларів.

Твіти і заяви Ілона Маска останнім часом серйозно впливають на котирування Bitcoin. У січні 2021 року Маск згадав Bitcoin у своїй біографії в Twitter, і курс криптовалюти різко злетів. Однак у травні курс Bitcoin впав після заяви Маска, що Tesla припиняє приймати оплату в цій криптовалюті. Падіння посилилися на тлі твіту мільярдера, в якому інвестори угледіли натяк на те, що компанія готується до продажу купленої раніше криптовалюти.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Розповсюджувача дитячої порнографії викрили поліцейські Тернопільщини

Верховна Рада ввела податок для інтернет-гігантів Facebook, Netflix, TikTok, Instagram, YouTube та Viber