Які сайти найпопулярніші в Україні?

Поділитися

Святковий травень продовжив тренд на падіння інтересу до вебресурсів. Знизилась активність користувачів на інтернет-магазинах та маркетплейсах, за винятком Allo.ua, який наростив охоплення та повернувся в ТОП-25 сайтів України.

Натомість запровадження нових тарифів на газ для населення сприяло актуалізації порталу для споживачів природного газу — Ok.104.ua.

Також українці активно користувалися порталами ПриватБанку – Privatbank.ua та Next.privat24.ua, які опинилися на 8-му та 12-му сходинках у рейтингу відповідно.

У травні до рейтингу потрапили тільки два новинні ресурси: Pravda.com.ua (14-те місце) та News.obozrevatel.com (22-те місце).

Трійка незмінних лідерів: Google, Youtube, Facebook

Приємно радує падіння інтересу українців до російських соцмереж. Про так звані аднакласнікі всі вже забули. Старше покоління перейшло у Фейсбук і активно ним користується. Ватна молодь поки тормозить і ще юзає в кремлівському вкантатє. Але якщо на початку російсько-української війни ця мережа входила у першу п’ятірку, то тепер на 24 місці. Звісно, це падіння. Але 14 користувачів в україні читають кремлівську маячню і перебувають під впливом російського інформаційного поля.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Спека у Тернополі побила рекорд 57-літньої давності

47% українців оплачують послуги з допомогою телефона