Англійська на канікулах-краще заняття для дитини влітку

Поділитися

Англійська на канікулах: як з користю провести літо

Канікули – улюблена пора кожного школяра. Всі чекають її з нетерпінням, адже можна буде відпочити від нудних підручників, гарненько виспатися і зайнятися нарешті своїми справами. Але у батьків виникає тривога, адже за три місяці можна легко забути весь пройдений матеріал. Саме для цього існує можливість вивчати англійську на канікулах, користь якої оцінять не лише дорослі, а й діти. Зверніть увагу на кілька порад, щоб провести час відпочинку від школи з максимальною ефективністю.

  • Знайдіть хороші курси англійської на канікулах.

Подивіться, які школи в вашому місті пропонують канікулярну програму. Часто вона буває тематичної, наприклад, взимку діти розбирають новорічні фільми, а влітку практикують ситуації, в які можуть потрапити в подорожі. Це не тільки розширює кругозір дітей, але і в належній мірі розважає їх, що виступає додатковою мотивацією. Про всі плюси і тонкощі канікулярних програм англійської можна ознайомитися на цьому сайті.

Виберіть місце вивчення англійської на канікулах разом з дитиною, розгляньте різні варіанти. Якщо у вашій сім’ї заплановано безліч подорожей – це не привід відкладати навчання. Для дітей є також онлайн-курси, які можна взяти з собою в будь-яку точку світу.

  • Поговоріть з дитиною про плюси таких занять.

Дізнавшись про необхідність знову вчитися, дитина може запротестувати. Тому ваша задача – детально пояснити, чому потрібно відвідувати саме курси англійської влітку на канікулах, а не пізніше, з початком навчального року. Нагадайте дитині, скільки занять у неї додасться, коли вона повернеться в школу. Після уроків і виконання домашнього завдання їй доведеться ще й відвідувати курси. А вивчаючи англійську на канікулах дитина буде набагато менше втомлюватися і вільніше розпоряджатися своїм особистим часом. Також вона зустріне дітей свого віку і знайде нових друзів, з якими можна гуляти на канікулах.

  • Організуйте поїздку закордон.

По можливості відвідайте іншу країну всією сім’єю або, для дітей старшого віку, організуйте поїздку з групою. Таке тренування англійської на канікулах стане кращою практикою розмовної англійської. Дитина побачить, що вона не дарма проводить час на курсах і за підручниками і її знання вже дозволяють здійснювати покупки, знаходити дорогу, знайомитися з новими людьми і дізнаватися щось нове. Побачите, як після цього покращаться її результати, і вона з ще більшим задоволенням відправиться на заняття.

Важливо дотримуватися балансу між відпочинком і навчанням
  • Продумайте дозвілля після уроків англійської.

Поважайте право дитини на відпочинок, адже канікули призначені більшою мірою для цього. Не навантажуйте її великою кількістю літніх курсів, виберіть тільки найнеобхідніше. Подумайте, як би ви могли відпочити всією сім’єю після занять, які місця ваша дитина давно хотіла відвідати. Дізнайтеся, що нового вона дізналась сьогодні на уроці, похваліть за успіхи і підтримуйте в разі тимчасових невдач. В такому випадку заняття на канікулах стануть хорошим спогадом і принесуть максимальну користь.

У світі продали перше штучне серце: його успішно пересадили пацієнту

Нацбанк присвятив монету коню Пржевальського