Інтенсивні курси англійської: особливості програми і методики викладання

Поділитися

Інтенсивні курси англійської: чому саме і як там вчать

Якщо вам прийшла в голову ідея максимально швидко вивчити англійську мову, то Google в той же момент запропонує піти вчитися на інтенсивні заняття. У свою чергу мовні школи, які пропонують такий спосіб навчання, пообіцяють дуже швидкий і гарний результат. Чи варто вірити подібним обіцянкам? Чи правда інтенсивні курси англійської допомагають швидко освоїти нову мову? Спробуємо розібратися в цьому питанні на прикладі мовної школи з адаптивним графіком Р12.

Що охоплює програма інтенсивних курсів англійської

Найчастіше на інтенсивних курсах пропонується та ж програма, що і на звичайних. Тобто, під час навчання ви торкнеться:

  • граматику англійської мови;
  • лексику з найрізноманітніших тем, які будуть актуальними для всіх життєвих ситуацій;
  • правила читання і вимову англійських слів;
  • сприйняття англійської мови на слух.

Одна з особливостей інтенсивного курсу англійської – це використання комунікативної методики. Вона передбачає, що 80% часу занять на курсі студенти присвячують спілкуванню. Завдяки цьому вони можуть повторювати слова, граматичні конструкції, а також активно практикуватися в вимові і слуханні. З огляду на той факт, що інтенсивні курси охоплюють мінімум 3 заняття на тиждень, активна практика дозволяє швидко запам’ятовувати англійську мову.

Сучасний підхід дозволяє вивчати мови в інтенсивному темпі

Інтенсивне занурення в англійську мову буде дуже актуально для людей, яким вона потрібна для роботи, навчання і подорожей. Головне, заздалегідь сформулювати причину, навіщо вам потрібні інтенсивні курси англійської, щоб не втратити мотивацію після початку занять. Важливо підібрати собі курс, який веде приємний і досвідчений викладач. Адже від того, який контакт у вас складеться з викладачем, буде залежати успіх інтенсивного навчання.

Чи всім підійде інтенсивний спосіб вивчення англійської мови

Ймовірно, не всім. Щоб зрозуміти, чи підійде інтенсивний формат навчання конкретно вам, заздалегідь оціните кількість свого вільного часу. З урахуванням високої регулярності занять, а також наявності домашніх завдань, присвячувати час англійської доведеться практично кожен день. При цьому як самі заняття, так і домашні завдання будуть віднімати близько 2 годин на день.

Необхідно розуміти, що жодне спеціальне заняття не допоможе вам вивчити англійську мову без зусиль. Починаючи вчитися на інтенсивних курсах, ви повинні розуміти, що в найближчі кілька тижнів, поки триває курс, вам доведеться дуже багато працювати – повторювати пройдений матеріал, виконувати вправи, вивчати додаткові матеріали.

Якщо вам важко виділити час для навчання на мовних курсах, подумайте про навчання у вищезгаданій школі Р12. Крім інтенсивних курсів, вона пропонує своїм студентам можливість навчання за адаптивним графіком. Також є можливість змінювати або комбінувати формат навчання – онлайн і оффлайн.

“Хитрий All inclusive”: чим готелі годують туристів в Туреччині і Єгипті, щоб заощадити?

Україна повертається до звичайних липневих показників температури