Кохання без ніжності – несправжнє кохання

Поділитися

Тільки той, хто дарує ніжність, може отримати у відповідь вірність.

Ніжність – це вища форма прихильності. Кожне слово, жест і обійми, повні ласки, є відображенням істинної сутності людини, і доводять наявність зв’язку з її другою половинкою.

Не всі ми схильні відкрито виражати свої почуття, дозволяючи коханню буквально текти нашими жилами і надаючи йому справжнє значення. Щоб насолоджуватися ніжністю обіймів і щирим коханням, яке змушує серце битися частіше, потрібна певна безтурботність і душевний спокій.

«В любові все здається важливим. Ті, хто чекають спеціального приводу висловити свою ніжність, просто не вміють любити ».

Лор Конан

У своїй книзі, опублікованій в 1999 році, один з найвідоміших психологів, що займаються вивченням емоцій, Пол Екман стверджує, що ніжність – це базова емоція, якою багато хто з нас нехтує. Ніжність разом з турботою, любов’ю, емпатією і близькістю працюють в унісон заради появи почуття безпеки і пробудження уваги до себе.

Перш за все, ніжність – це вміння давати. Це найщиріше вираження кохання.

Щоденний вираз ніжності звеличує людину

Ніжність вчить нас тому, що прості речі теж можуть робити нас гідними і мудрими. Вони здатні пробивати стіни, егоїзм, матеріалізм і зближувати серця людей, що кохають один одного.

Але ми повинні пам’ятати, що, як уже говорилося вище, не всі вміють і здатні виявляти справжню ніжність. Тут не обійтися без внутрішнього умиротворення, емоційної зрілості і самопізнання. Адже для пристрасного кохання і ніжної поваги необхідно стати найкращою версією себе. А це неможливо, якщо ви постійно від себе тікаєте.

Говорячи про щоденне вираження ніжності, необхідно пам’ятати і про те, що проявляти її потрібно не тільки в моменти інтимної близькості. У мистецтві сексуальності ніжність виражається дотиками до тіла. Однак мудрі і люблячі люди знають, що ніжність дорівнює близькості. Це бажання отримувати задоволення від мови кохання і задоволення серця коханої людини.

Тільки той, хто дарує ніжність, може отримати у відповідь вірність.

Кохання як шлях до самопізнання

Нікому з нас не розповідали про найважливіші основи кохання, про те, що не приносить біль, і про те, що дозволяє нам рости. Нам не показували це і не писали про це в книгах, але ми самі бачили і відчували це в дитинстві. Кожна дитина так чи інакше долучається до світу любові. Ніжність – це наймогутніший з усіх існуючих зв’язків, необхідний для зміцнення міцних і здорових відносин між батьками та їхніми дітьми. А ще це найважливіший вид емоційної підтримки дитини. У майбутньому в дорослому житті ми перенесемо ці знання, жести і ритуали в стосунки зі своєю другою половинкою.

Все це показує нам, що ніжність має бути присутня в житті кожного, адже любов і турбота – це ознаки правильного емоційного виховання. Практикуючи ніжність без страху і опору, ви вчитеся більш ефективній комунікації. Вчіться знаходити правильні слова, щоб змусити звернути на себе увагу. У вас з’являється здатність створити той тип близькості, який зміцнює любов, пригнічує страхи і розвіює сумніви. Тому що в світі немає нічого сильнішого за обійми, коли ваш партнер їх потребує найбільше. Але ще приємнішими є обійми, причиною яких є вимога вашого серця.

Прояв ніжності вимагає делікатності і хоробрості, тому що змушує нас розкривати свою справжню натуру і без страху ділитися нею з коханою людиною. Таким чином, ми дозволяємо пізнати нас, не вибудовуючи навколо себе стіни. Це робить шлях до нашого серця вільним. А все тому, що саме ніжність наділяє енергією дорослих, допомагає заснути дітям і спонукає чоловіків зняти свою броню.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Nemiroff Premium DeLuxe – первая украинская водка премиум класса

Тернопільщина: у автопригоді загинув водій агропідприємства