Через скандальне будівництво на масиві “Канада” можлива надзвичайна ситуація у Тернополі

Поділитися

5 лютого цього року тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла, що у файному місті замість одноповерхового продуктового магазину хочуть звести 10-ти поверхівку на масиві “Канада”

Сьогодні на календарі серпень 2021 року. Мешканці будинків Чубинського,4 та Вербицького, 7 продовжують свою боротьбу і хочуть спинити свавілля влади і захланного будівельника, який хоче нажитися на чужій біді.

Вчора на будівництво завітали представники поліції і служби з надзвичайних ситуацій.

Вони побачили, що горе-будівельники порушили закон: згідно законодавства реконструкція не передбачає зненсення несучих стін!

Також зафіксовано зсув ґрунту і зроблено невтішний прогноз для мешканців масиву Канада щодо надзвичайної ситуації через, як справедливо вважають жителі прилеглих будинків, незаконне будівництво.

Забудівник геть знахабнів і дозволив собі нібито незаконне підключення світла до будинків Чубинського, 4 і Вербицького, 7.

Саме через це мешканці мікрорайону Канада помітили часті перебої з електропостачанням.

А ще жителі прилеглих будинків шоковані нашестям щурів, які масово полізли в їхні квартири.

Мешканці прилеглих вулиць найняли адвоката і готуються до судових баталій. Якщо ж забудівник почне нахабніти тернополяни готові перекривати вулиці.

Букмекерська контора Фаворит пропонує реальний заробіток для гравців з України. Вигідні умови ставок на спорт та вітальний подарунок до 2000 гривень

Борці Борщівської дитячо-юнацької спортивної школи Артем Тісногуз із села Кривче та Богдан Коритко зі Скала-Подільської стали призерами І-го міжнародного турніру з вільної боротьби в угорському Сарваші