Любіть і цінуйте чоловіка, який ніколи не дозволить вас образити

Поділитися

Будьте з тим чоловіком, який не розбудить вас, коли ви на ньому спите. Який цікавиться вами, піклується як про найдорожче. Тримайтеся за того, хто завжди вислухає, переступить через свої принципи, щоб вас не образити, тому, що це по-чоловічому. Який в один момент приїде, і скаже, що хоче створити з вами сім’ю. Цінуйте чоловіка, який ніколи не подзвонить після 11, а проводить до цього часу до будинку.

Чоловіка, який любить проводити з вами дні й доби, а не тільки ночі.

Чоловіка, який здатний зрозуміти і вирішити ваші проблеми, а не створювати нові. Який без приводу дарує букети польових квітів і приносить апельсини, коли ви хворієте. Цінуйте чоловіка, який міцно обійме, якщо ви заплачете.

Остерігайтесь чоловіків, яким ви потрібні тільки коли у нього гарний настрій. Чоловіків, які ставлять вас на друге місце після улюблених друзів, хобі, машини і хочуть бачити тільки після повного одужання.

Не витрачайте час на чоловіка, який дарує квіти 2 рази в рік: День Народження і 8 берехня. Не покладайтеся на чоловіка, який на будь-яке ваше прохання або проблему висуне цілий список своїх!

Правоохоронці розшукали неповнолітнього, котрий у шахрайський спосіб викрав самокат

Вибирайте чоловіка, який любить до вас доторкатися