Вибирайте чоловіка, який любить до вас доторкатися

Поділитися

Вибирайте чуттєвого і люблячого чоловіка, який розуміє вас за допомогою дотиків і розпалює пристрасть у вашому тілі і душі. Виходьте за того, хто вранці першим ділом торкається вас, щоб відчути тепло вашого тіла. Чиї пальці днем ​​переплітаються з вашими. Чиї губи ніжно торкаються до вашого чола, в той час як його руки прибирають волосся з вашого обличчя. Виберіть чоловіка, який зустрічає перші промені ранкового сонця на вашому сяючому і сонному обличчі.

Любіть того, хто знає, що сльози не є ознакою слабкості, і чия особистість теж іноді може розпадатися на частини. Того, хто знає, що бути слабким – це цілком нормально.

Його вразливість – ось що так ніжно змушує вашу душу палати від пристрасті.

Виходьте за чоловіка, який не боїться обійняти вас, коли починається буря, і стискає так міцно, що це розвіює будь-який страх.

Будьте коханими чоловіком, який цілує ваші неідельні місця, дбайливо впивається вашою ніжністю і піклується про всі ваші гострі кути. Він той, хто буде розгладжувати ваші палаючі від болю шрами за допомогою ніжного дотику своїх рук.

Виберіть того, чиї руки дають вам відчуття впевненості в собі і любові. Де б в цьому світі ви не опинилися, по яких дорогах ви б не пішли, на якій частині свого життєвого шляху ви б не опинилися, його дотик завжди поверне вас додому.

Виберіть собі чоловіка, який після важкого дня готовий лягти на траву поруч з вами, дивлячись на всіяне зорями небо. Чоловіка, який буквально тоне в нескінченних глибинах спокою ваших очей. Будьте з чоловіком, що дозволяє вам поринути у вир його серця.

Досліджуйте життя разом з волелюбним, безстрашним, безтурботним і диким чоловіком. З тим, хто не відає кордонів і правил, з тим, кого турбують не соціальні норми, а дійсно справжні речі. Виходьте за чоловіка, який не тільки любить і поважає вас, але який поважає людей в цілому.

За того, хто не боїться руйнувати стіни, порушувати кордони і проходити через будь-які труднощі, щоб дістатися до вашого серця. За справжнього чоловіка, який не боїться своїх почуттів і не страшиться пізнати вашу справжню сутність.

Виходьте за того, хто знає, що є сумішшю чоловічого і жіночого начала і що в процесі алхімії між ними народжується золото. Виходьте за того, хто однаково добре приймає свої слабкі сторони і переваги. Хто готовий досліджувати і покращувати все, що здається необхідним.

Любіть того, хто витончено торкається вашої душі, приймаючи на себе відповідальність за свої слова, думки і дії. Того, хто часом відмовляється від власного его тільки заради вашої усмішки.

Виходьте за того, хто ніколи не спробує зменшити вашу яскравість, згладити ваші нерівності або приглушити ваше світло. За чоловіка, який розуміє, що якщо ви сяєте, то його світ теж сяє. Нехай вас торкається чоловік, який вважатиме за честь бути тим самим, хто міцно вас тримає, але при цьому розуміє необхідність дотримуватися дистанції, щоб не дозволити урагану почуттів збити вас з ніг.

Виберіть чоловіка, якому в минулому вже розбивали серце, розриваючи його на дрібні шматочки, і тепер йому хочеться допомогти зцілитися вам. За того, хто довіряє вам свою крихкість.

Я б вийшла за чоловіка, який знає: щоб глибоко «зачепити» жінку, необхідно спочатку пізнати всю глибину її душі. За того, хто танцює під звуки душі, і до якого тягне кожною частинкою навіть без будь-якого фізичного контакту. За чоловіка, який миттєво втрачає голову від почуття задоволення, торкаючись до коханої жінки.

Але найголовніше – виходьте за чоловіка, який знає, як потрібно торкатися до самого себе. Чоловіка, який знає, що любов до іншої людини неможлива без любові до себе.

Чоловіка, який усвідомлює, що його жінка – королева, що наповнює його життя фарбами. Того, хто вважає себе гідним бути вашим чоловіком, хто готовий як давати, так і брати.

Чоловік, чий дотик володіє найбільшим змістом, це той, хто знає де, як і коли до вас доторкнутися. І від цього дотику по вашій спині йде тремтіння, по потилиці біжать мурашки, а всі почуття сходять з розуму…

Любіть і цінуйте чоловіка, який ніколи не дозволить вас образити

На тривалі серпневі вихідні діапазон температури в Україні від +17 °С на заході до +30 °С на півдні