У Дарахові водій автомобіля марки «Skoda Octavia» не впорався з керуванням на повороті та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz»

Поділитися

У Тернопільському районі мікроавтобус з молодими людьми зіштовхнувся з іномаркою

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 9 серпня, близько 10 години ранку на виїзді з села Дарахів у напрямку села Хмелівка Микулинецької селищної громади Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автомобіля марки «Skoda Octavia» не впорався з керуванням на повороті та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz». У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій іномарки. Рятувальники розрізали автівку, щоб дістати звідти чоловіка. Його доправили до лікарні.

У мікроавтобусі перебувала компанія молодих людей, віком 16 – 20 років, котрі прямували на відпочинок в Карпати. Попередньо відомо, що за медичною допомогою звернулося шестеро пасажирів мікроавтобуса та водій.

На місці події працюють поліцейські та встановлюють обставини аварії.

Борці Борщівської дитячо-юнацької спортивної школи Артем Тісногуз із села Кривче та Богдан Коритко зі Скала-Подільської стали призерами І-го міжнародного турніру з вільної боротьби в угорському Сарваші

Одного разу ти будеш цілим світом для якоїсь людини. Вона зрозуміє, що ти найкраще, що з нею трапилося в цьому житті