Як пройти реєстрацію у Parimatch за кілька кроків

Поділитися

Парі Матч – це одна з найбільших букмекерських контор в Україні. Сайт пропонує зробити ставку більш ніж на 30 видів спорту, тут дуже багато подій та привабливі коефіцієнти. Але для того щоб мати змогу робити ставки, потрібно виконати Парі Матч реєстрацію. Тим більше що компанія пропонує бонуси за проходження цієї процедури. Створити новий обліковий запис не складно, на це знадобиться декілька хвилин.

Як зареєструватись

Ставки на спорт і ігрові автомати – це азарт, а тому реєстрація Парі Матч доступна лише особам, які досягли повноліття. А от географічних обмежень немає. Акаунт можна створити як в Україні, так наприклад, в Білорусі чи іншій державі. Незалежно від цього умови будуть тими самими.

У нових користувачів часто виникає питання як зареєструватися в Парі Матч. Але насправді нічого складного в даному процесі нема. Для цього потрібно заповнити відповідну форму, яка доступна при натисканні кнопки «Реєстрація» тут, яка знаходиться у верхньому правому куті екрану. В цій формі буде декілька рядків:

  • Ім’я;
  • Дата народження;
  • Номер мобільного телефону;
  • Адреса електронної скриньки;
  • Пароль.

Після надсилання даної форми на вказаний номер прийде повідомлення з кодом підтвердження реєстрації. Його потрібно буде вказати на сайті. Після цього буде виконано вхід у новостворений акаунт. На цьому реєстрації Парі Матч Україна можна вважати завершеною. Також слід пам’ятати, що всі дані треба вказувати правильно і ретельно перевіряти заповнені рядки, бо в подальшому змінити інформацію буде неможливо. А в підсумку можуть виникнути проблеми з виведенням коштів.

Реєстрацію можна здійснити як на офіційному сайті, так і в мобільній версії ресурси чи у додатку. Якщо все ж таки на цьому етапі виникнуть якісь складнощі, то можна скористатись цілодобовою підтримкою у чаті, за телефоном чи по електронній пошті.

Поповнення рахунку

Одразу ж після реєстрації у Парі Матч можна починати укладати парі. Однак для цього потрібно мати кошти на ігровому рахунку. Щоб поповнити депозит є кілька варіантів:

  • Банківська картка;
  • Рахунок мобільного оператора;
  • Електронні гаманці;
  • У касі компанії.

Слід уважно вибирати спосіб внесення коштів, бо вивести виграш можна буде тільки таким самим шляхом.

Бонус за реєстрацію

Парі Матч всіляко заохочує нових гравців, і тому букмекер пропонує привітальний бонус за реєстрацію нового облікового запису. Отримати його можна впродовж тижня з моменту створення аканту. Для цього потрібно поповнити депозит на суму від 10 доларів. Після цього компанія нарахує ще стільки ж у вигляді бонусу. Але одразу вивести ці кошти можливості не буде. Спершу їх знадобиться відіграти. Щоб це зробити потрібно зробити ставки на суму яка дорівнює десяти розмірам нарахованих бонусів. При цьому зараховуватись будуть лише ті ставки, коефіцієнт в яких перевищує 1,5. На відігрівання бонусу буде лише тиждень.

Також є ще одна акційна пропозиція для нових користувачів. Букмекер надає змогу повернути гроші, якщо перша ставка не зіграє. Тут є максимальне обмеження, яке є еквівалентним 30 доларом у валюті ігрового рахунку.

Вивід коштів

Перш ніж вивести гроші знадобиться пройти ідентифікацію гравця. Для цього необхідно буде надати скан або фото свого паспорту. На перевірку зазвичай необхідно не більше доби. Саме для цього треба вказувати реальні дані при реєстрації на сайті букмекера. Без підтвердження особистості вивести кошти буде неможливо.

Як вже було написано, виводи виграш можна лише через ту платіжну систему, якою користувались під час поповнення депозиту. Такі суворі правила діють з метою захистити ігрові рахунки користувачів від дій шахраїв.

Заявка на вивід грошей задовольняється протягом однієї доби.

Реєстрація у Парі Матч є достатньо простою у БК та казино, за посиланням огляд ігрвових автоматів. Разом з тим контора робить все можливе для того, щоб захистити аканти користувачів від шахрайських дій. Також слід зауважити, що створити новий акаунт можуть лише ті хто ще не реєструвався на Паріматч. Якщо працівники компанії виявлять повторну реєстраціє, то ігровий рахунок буде заблоковано без можливості отримати гроші. Справа в тому, що букмекер розцінює два облікових записи як шахрайство.

Коштами платників податків Національна Служба здоров’я України виплатила ковідним лікарням Тернопільщини 4 мільйони 470 тисяч гривень за серпень

Доставка айфонів, які ви замовили минулого тижня через інтернет-магазини трохи затримується! Вибачте за незручності! ;)