Переваги заміського життя

Поділитися

Життя у своїй оселі після квартири з 1-2 кімнатами здається мрією. Багато хто вважає за краще мати хоча б невелику ділянку біля міста, щоб якщо не жити там постійно, то переїжджати на літо або зустрічати тут різдвяні канікули. Саме тому багато хто хоче купити будинок біля Тернополя дешево. На сервісі OLX представлені оголошення про продаж різних ділянок: великих і маленьких, з одним або двома поверхами, з ремонтом або без. 

 

 

Плюси заміського життя

Навіть ті, хто не має заміського будинку, знає про всі плюси, які отримуєш бонусом до своєї ділянки. Найголовніші з них:

  • відсутність сусідів — забудьте про те, що тренуватися можна лише вдень чи ввечері, музику слухати до 23:00, а зробити отвір у стіні для кріплення картини не вийде о 6:00 — немає сусідів та немає проблем; 
  • багато простору — навіть після двокімнатної квартири невеликий будиночок зі своїм озелененим простором здається хоромами для королів; 
  • своя земля — ​​ви можете висадити сад, город або зайнятися розсадою, можливо, захочете побудувати сауну, теплицю, ще одну споруду різного призначення. 

 

Ви можете зустрічати світанки та заходи сонця у себе на терасі, займатися на свіжому повітрі, влітку засмагати, а взимку ліпити сніговика. Наявність такого простору, нехай і не на постійне місце проживання, — чудова нагода повною мірою скуштувати свободу. 

Чи є мінуси?    

Купівля будинку має деякі нюанси. Наприклад, найчастіше заміські ділянки розташовані далеко від соціально-торгівельної інфраструктури, тому для комфортного постійного проживання необхідний транспорт. Розраховуйте, що підписання договору із продавцем та отримання ключів від нового будинку — не фініш, а лише початок. Тепер вам належить догляд та облаштування ділянки, а це завжди чималі гроші.

 

На OLX ви знайдете будинки з можливістю оформити розстрочку, кредит, іпотеку, без посередника та з ним. Тисячі об’яв зібрані на одній сторінці, щоб ви здійснили свою мрію.

 

Розпочинається обласний дитячий  конкурс малюнка до Дня Святого Миколая

«Повернімо радість в освіту!». Тернопільських освітян запрошують на національний EdCamp знайти радість у професії та ділитися нею