У Києві відбудеться ІІІ науковий форум “Революція Гідності: на шляху до історії”

Поділитися

18 та 19 листопада українські та іноземні науковці проаналізують сучасні медії й революції нового типу в Україні й світі та презентують власні дослідження під час ІІІ Наукового форуму “Революція Гідності: на шляху до історії”.

Загалом упродовж двох днів відбудеться 5 панельних дискусій. Науковці обговорять роль медій в революціях, інформаційні війни та фейки у них, медіапростір революцій як історичне джерело та соціальні медії. Під час форуму презентують проєкти “Майдан як гібридна агора: нові суспільні рухи та прокляття простору” та “Що змінилося? Медії та мобілізація”.

Під час форуму відбудуться дебати “Інформація vs дезінформація: дозволити не можна заборонити”, модератор – директор Могилянської школи журналістики Євген Федченко.

До заходу долучиться близько сотні учасників, зокрема, українські науковці Сергій Квіт, Сергій Єкельчик, Євген Магда, Руслана Демчук, Юрій Мацієвський, Василь Деревінський, Леся Бондарук, Вікторія Романюк. Серед іноземних учасників, зокрема, Марта Дичок з Університету Західного Онтаріо (Канада), Роман Горбик з Університету Седертерн (Швеція).

Захід відбудеться в онлайн-режимі, трансляцію дивіться на сторінці Інформаційно-виставкового центру Музею Майдану та на ютуб-каналі Музею.

Завантажити програму в PDF.

Розпочався IV Всеукраїнський конкурс на здобуття Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського

Як лакеї тернопільської громади приймали ахметівського холуя