Заліщицька гімназія стала фіналістом батлу Adidas

Поділитися

Батл шкіл JuniorZ із подарунковим спортінвентарем у півмільйона гривень оголосив 40 фіналістів!

Рух Олександра Педана JuniorZ, що усучаснює уроки фізкультури, оголосив 40 переможців 1 та 2 відбіркових турів Всеукраїнського онлайн конкурсу “Батл шкіл JuniorZ” та чекає на нові виступи для участі у 3 відбірковому турі від усіх шкіл України. У великому Фіналі вони позмагаються за круті призи від Моршинської та Міжнародного фонду соціальної справедливості (кооперація Adidas) на загальну суму  півмільйона гривень!

Всеукраїнський конкурс “Батл шкіл JuniorZ” покликаний підвищити інтерес у дітей до уроків фізкультури. За перші 2 відбіркові тури у конкурсі взяли участь понад 100 команд з 23 областей України!

Спеціально для конкурсу у колаборації з Моршинською JuniorZ ми підготували відеоуроки з чирлідингу, футбольного фристайлу, воркауту та аеробіки. Вони допоможуть учасникам підготуватись до змагань та доведуть, що спорт — це круто й весело. 

В межах конкурсу школа може представити будь-яку кількість команд, що змагаються у наступних видах програм: Classic GYM, GYM Dance, GYM freestyle. Переможці та лауреати конкурсу у великому Фіналі отримають призи від Міжнародного фонду соціальної справедливості і Моршинської. Призовий фонд включає у себе спортивний інвентар для школи з сучасних командних видів спорту: петанк, фризбі, флорбол, корфбол, реґбі, бадмінтон, чирлідинг. 

«Мене тішить, що ініціативи JuniorZ направлені на активізацію дітей. Ми хочемо, аби діти кайфували від командної роботи із друзями, рухової активності, звикали до того, що спорт – невід’ємна частина життя. Наші фіналісти 1 та 2 туру діляться своїми секретами: більшу частину виступів придумують діти самостійно, а деякі діти забули про “липові” довідки, щоб взяти участь у конкурсі з друзями. Вчителі тішаться, що тепер ґаджет, на який треба зняти та викласти свій виступ в Інстаграм, став не перепоною для занять спортом і допоміжним інструментом» – говорить Олександр Педан, український телеведучий і лідер Руху JuniorZ.

«Ми намагаємося завжди підтримувати усі ініціативи, які направлені на покращення життя та здоров’я українців. І вважаємо, що Батл шкіл JuniorZ допоможе вчителям підняти дітей з лавок. Новий інвентар у школи – це перший крок до зміни системи бачення уроків фізкультури і в майбутньому – зміна ставлення до важливості спорту у своєму житті», – говорить засновниця Фонду соціальності справедливості Надія Ратке.

У 40 фіналістів увійшли шкільні команди з таких шкіл: 

Науковий ліцей №3 Полтавської міської ради, Полтавська область

Мереф‘янська ЗОШ І-ІІІ ст. 6, Харківська область

Колектив «Грація» смт. Миколаївка, Одеська область

СЗШ №99, Львівська область

Бродівський ОЗЗСО №4, Львівська область

ЗЗСО №5 м. Токмак, Запорізька область

Мелітопольський ліцей №19, Запорізька область

Залузький ОЗЗСО, Рівненської області

Мукачівський ліцей №8, Закарпатської області

Снятинський ліцей «Інтелект», Івано-Франківської області

Ліцей №1 Коростишівської міської ради, Житомирська область

Сєвєродонецька ЗОШ №14, Луганська область

Заліщицька державна гімназія, Тернопільська область

Одеська ЗОШ №89, Одеська область

Люботинська спеціалізована школа-інтернат «Дивосвіт», Харківська область

Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст. 3, Рівненська область

СЗШ №67, Львівська область

СПШ №30 «Унікум», Сумська область

ЗЗСО №19, Полтавська область

ЗОШ №18 Рівненської міської ради, Рівненська область

Станичненський ліцей, Харківська область

Гімназія Новокаховської міської ради, Херсонська область

Ірпінський ліцей №3, Київської області

ЗОШ №3 м. Горішні Плавні, Полтавська область

Мукачівська спеціалізована школа №4, Закарпатська область

ЗОШ 105, Харківська область

Білозерська ЗОШ №18, Донецька область

ЗНВК «Запорізька Січ», Запорізька область

Надлиманський ЗЗСО, Одеська область

Королівський ЗЗСО №1, Закарпатська область

Ліцей 21 ЛМР, Львівська область

ХПЛ «Мої обрії», Хмельницька область

 

З 6 до 23 листопада  триває останній тур, у якому перейдуть до Фіналу ще 20 шкіл. Аби взяти участь у ньому, потрібно зняти відео-виступ на одну із зазначених у положеннях програм, викласти у соціальну мережу Instagram з #батлjuniorz і збирати лайки. З усіма правилами детальніше можна ознайомитися за посиланням. Це остання можливість потрапити у Фінал і виграти спортивний інвентар! 

Як лакеї тернопільської громади приймали ахметівського холуя

Як знайти сімейного лікаря на Тернопільщині: покроково