У час ймовірного загострення російсько-української війни у Тернополі звільняють половину медиків станції переливання крові

Поділитися


У єдиній в Тернопільській області станції переливання крові грядуть великі зміни. На восьмому році російсько-української війни, у час загострення ситуації та можливого початку активної фази війни керівництво цієї медичної установи затіяло … скорочення кадрів. Звісно, не з власної ініціативи. Заклад є комунальною установою Тернопільської обласної ради на чолі з свободівцем Михайлом Головко. Це той горе-діяч, який під час російсько-української війни захотів диван у свій потаємний кабінет для релаксації за 22 тисячі гривень, холодильник за 13 тисяч 600 гривень, крісло майже за 16 тисяч гривень, ролети, тюлі та інші “дрібнички”. Як стало відомо із засідання постійної комісії облради «З питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньо економічної діяльності» кабінет голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка в 2021 році оновився меблями та предметами розкоші на 84 тисячі гривень І якби Місько це купив за власні кошти у такий скрутний час не було б питань.  На придбання витребеньок Михайло Головко заліз до кишені платників податків. Так само, як він це робить, вивішуючи свої біг-морди на біг-бордах та сіті-лайтах.

Цього року Головку бракує грошей для задоволення своєї пихи. Але ж час невпинно минає до завершення каденції. І вирішив свободівець “почистити” кадри. Якби це стосувалося пяниць в облраді, то громадськість би ще й підтримала. Але Головко з братією вирішив викинути на вулицю рядових працівників комунальних установ. А щоб заробити ще більше, услужити кремлівським замовникам, взявся за стратегічні установи. В мережі вже давно аналітики стверджують про ймовірну співпрацю свободівців із кремлем. Адже у 2009 році тягнибаксивців впустила в політику саме янучарська партія регіонів. Сьогодні від ростовського втікача та ригів свободівці відхрещуються. Але не соромлячись співпрацюють з українською владою. подивіться, хто заступник в Головка в облраді – Ігор Сопель із “Слуги народу”. Навіть вічний мер Тернополя Сергій Надал підстрахувався “зеленим заступником” Крисоватим.

Голова Тернопільської облради Михайло Головко

На Новий рік Зеленський оголосив про підвищення зарплати медиків. Як це зробити – клопіт місцевої влади, на балансі яких медичні установи. Вирішили просто – скоротити персонал. З стратегічної установи під час російсько-української війни звільнити 25 працівників. Не керівника-пенсіонера, який має хорошу зарплату – понад 167 тисяч гривень, пенсію у 76 тисяч гривень, а фахівців, які щоденно наповнюють банк крові Тернопільщини і працюють за мінімалку. Чому не чіпають “пенсака”? Ймовірно, слухняно виконує волю голови облради та втілює “схематоз” Ну а як інакше всидіти на посаді понад тридцять років?

Самі ж працівники установи шоковані ситуацією. Кажуть, що після такого скорочення ніхто з персоналу не зможе захворіти чи навіть піти у відпустку, бо станція перестане повноцінно працювати. ті ж, що залишаться, будуть шукати іншу роботу, бо буде складно витримати навантаження.

Для чого ж знищують стратегічну установу, яка є єдиною на всю Тернопільську область? Кому подякує кремлівський карлик?


P.S. Якщо вдасться тихо “вламати” медиків станції перилавння крові, голова облради має намір взятися й за інші установи. Днями нібито на розмову до Головка викликали ексголову облради, а нині очільника перинального центру Віктора Овчарука. Цікаво, як відреагують медики пологового? Хто буде приймати пологи в Тернополі?!

Громадські діячі та експерти оприлюднили публічне звернення до Президента України

У Франківську масажист займався сексом з клієнтками та розповсюджував відео своїх інтимних утіх