У Франківську масажист займався сексом з клієнтками та розповсюджував відео своїх інтимних утіх

Поділитися

Франківський масажист займався із пацієнтками інтимом, а опісля викладав відео процесу на сайт 18+: прикарпатські правоохоронці викрили 27-річного чоловіка, який розповсюджував порнографічний контент.

Фігурант родом з Тлумаччини. Чоловік періодично винаймав квартири в Івано-Франківську і там робив масаж своїм клієнткам і розповсюджував виготовлену продукцію на платних онлайн ресурсах.
Правоохоронці встановили: те, що масажист зніматиме відео інтиму – його партнерки знали, про це пишуть Версії
“Знайомився з жінками, жінки до нього приходили, з якими у нього складалися якісь особисті стосунки… Поступово він і знімав з ними це відео, за їх добровільною згодою”, – розповідає начальник відділу міграційної поліції ГУНП в Івано-Франківській області Юрій Довган. – “Однак вони не давали йому дозволу розповсюджувати це в мережі Інтернет. Мовляв, знали, що відео знімалось, але, як говорять, думали, що це для приватної колекції для себе, але потім ці відео закидались на платні порносайти з певною метою”.
Сам же фігурант справи, офіційно пояснив поліцейським, що в нього була матеріальна скрута, тому таким чином вирішив заробити кошти.

Про розповсюдження порнографії фігурантом поліцейські дізнались під час моніторингу в Інтернеті. Як саме моніторили порнуху люди в погонах детально не розповідається. У соцмережах українці жартують, що хороша робота в поліції.

Поліцейські прогнозують, що до них можуть ще звернутися жінки, які могли потерпіти від такої протиправної діяльності чоловіка.

Наразі чоловікові має бути оголошена підозра за ч. 2 та 3. ст.301 ККУ.
Довідково:

Стаття 301. Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів

1. Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні –

караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені щодо кіно- та відеопродукції, комп’ютерних програм порнографічного характеру, а також збут неповнолітнім чи розповсюдження серед них творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, –

караються штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або з отриманням доходу у великому розмірі, –
караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У час ймовірного загострення російсько-української війни у Тернополі звільняють половину медиків станції переливання крові

Как выбрать чехол для iPad Air 4