У Збаражі згоріло 140 тонн ячменю

Поділитися


’21 січня о 06:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в м.Збараж на вул. Чорновола у складському приміщенні для зберігання зерна, що належить місцевому товариству. Після прибуття на місце події рятувальники встановили, що горить приміщення з зерном, площа пожежі орієнтовно 400 м кв.

 

Загрози перекидання вогню на інші будівлі немає, потерпілих немає, в приміщенні зберігається 140 тонн ячменю. На місце пожежі залучались резервний караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону, черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону та працівники оперативно-координаційного центру Головного управління.

О 09:15 пожежа ліквідована”,- ось так примітивно та бездумно повідомляють в головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Скільки врятували зерна і чи врятували взагалі – жодного слова. Інформація у них лише про те, скільки працівників приїхало подивитись на пожежу. Напевно, щоб списати потім пальне, виписати собі премії і т.д.

На сьогоднішній день ціна тонни ячменю 4600 гривень. Згоріло 640 тисяч гривень. Або підпалили… Але ж задрипані рятувальники з правоохоронцями так званими не вміють цивілізовано працювати і повідомляти суть.

Трудова міграція: чи побільшає українських заробітчан у 2022 році

Предуктал MR — ефективна допомога при ІХС