Який страх приховує ваша підсвідомість?

Поділитися

Можливо, ви свідомо розумієте свої страхи, але у кожної людини є ті, які приховані від розуму. Ми самі можемо навіть не здогадуватися про їх існування! Ви відчуваєте якісь страхи? Не можете терпіти щурів та комах? Що ховається у вашій підсвідомості?
Подивіться уважно на зображення нижче.

Що ви помітили найперше на картині? На що звернули увагу?

Перша помічена вами річ дасть відповідь на вищезгадане питання. Читайте далі і розкрийте таємницю ваших підсвідомих страхів.

НІЖ символізує наступний страх:

Ви побоюєтеся будь-якої хвороби. Якщо бути точнішим, вам страшна думка про смертельне захворювання, яке таїться глибоко в організмі. Особливо вас хвилює ймовірність несподіваної смерті.

ГУСЕНИЦЯ символізує наступний страх:

Ви боїтеся привидів. Цей страх ще називають фасмофобією. Сама думка про те, що вони можуть переслідувати вас не дає спокою. Вам доводиться озиратися на всі боки кожного разу, коли ви залишаєтеся одні вдома або засинаєте в порожньому і холодному ліжку.

МЕТЕЛИК символізує наступний страх:

Зрада – ваш найгірший страх. Цілком можливо, що вам доводилося відчувати важкі життєві проблеми, які були пов’язані з недобросовісними людьми, які заподіяли біль і шкоду душевного благополуччя. Не виключено, що вас колись відкинула кохана людина, або вас звільняли з роботи і т. д. Але ви навчилися зберігати все в собі. Проте, страх відразу проявляє себе, як тільки ви знову стикаєтеся з чимось подібним.

ЯБЛУКО символізує наступний страх:

Смерть – ваш найгірший страх. І це не стосується вас самих, як в першому випадку. Вам страшна доля ваших рідних. Це може відбуватися через те, що в минулому загинула дорога вам людина. Ви не можете навіть думати про таку сумну подію, адже щось вже травмувало вашу підсвідомість і породило новий глибокий страх.

Чому не варто їхати в Славське кататись на лижах

Підсумки року від Viber: скільки повідомлень відправляли українці щосекунди