Житло преміумкласу vs стандартна нерухомість: загальні переваги

Поділитися

Елітна нерухомість – це вже давно не тільки прерогатива олігархів, прості українці також мають можливість придбати преміумнерухомість. Чим же вона відрізняється від звичайної?

 Де розташоване житло преміумкласу?

Квартали з такою нерухомістю часто намагаються відокремити від інших кварталів міста, забудовники створюють власну інфраструктуру. Наприклад, дуже просто знайти житло мрії в будинках від «Ковальської», адже кожен з проєктів особливий з точки зору планування інфраструктури, концепції та архітектури. «Ковальська» – це один з найбільш надійних девелоперів Києва. Якщо цікавить двокімнатна квартира на Позняках, то проєкт 31Z – це те, що потрібно. Будинок розташовано за 5 хвилин від метро, тож мешканці будуть мати максимальний доступ до «благ цивілізації».

Забудовники традиційно створюють житло преміумкласу зі спецпроєктів, вони не змішують різні класи нерухомості, тож в житлових преміумкварталах ви не зустрінете житло економ- чи бізнес-класу.

Всі переваги преміумнерухомості

Елітні новобудови мають безліч переваг, яких не має стандартна нерухомість, проявляється все це ще на рівні забудови котловану та будівництва. Для будівництва частіше за все використовується монолітно-каркасна технологія, що гарантує безпечність та довговічність новобудови. Також популярними є будинки з цегли.

Преміумклас – це використання натуральних та екологічно чистих матеріалів при будівництві, ідеальні витяжка та вентиляція. Обов’язковою умовою є наявність зон для відпочинку, холів, майданчиків біля квартир, а також кімната охорони чи ресепшн. На поверсі проєктується не більше 4 квартир, їх кількість може знижуватися до 2-3, якщо проєкт передбачає дворівневі варіанти.

Додаткові переваги преміумнерухомості:

наявність паркінга з охороною, кожна квартира має 2-3 машиномісця;

закрита прибудинкова територія з охороною; на подвір’ї є якісне озеленення, місце для прогулянок, дитячий майданчик;

в кроковій доступності є магазини, аптеки, лікарні, освітні установи, спортзали;

великі площі квартир, високі стелі, великі вікна (панорамні), якісні комунікації та сантехніка;

дах – це «фішка» багатьох елітних будинків; на даху можна прогулятися, поснідати, позасмагати.

Власники елітної нерухомості отримують комфорт та зручність, які неможливі в іншому типі житла.

 

11 січня Tabakov запрошує на концерт “Різдвяна ніч” у Тернополі

Чому не варто їхати в Славське кататись на лижах