Потрібно готовитись до затяжної війни

Поділитися

Потрібно готовитись до затяжної війни. Якщо не на роки то багато місяців.
Війна – це дорого. Не варто сподіватись тільки на допомогу наших західних партнерів. Треба запускати нашу економіку.
Усі хто не зі зброєю – має можливість працювати – повертайтесь на робочі місця – це ваша лінія фронту зараз. Утримуйте свої сім’ї, витрачайте гроші, платіть податки і комунальні, кредити, допомагайте армії.
Підприємці – включайте увесь креатив. Відновлюйте зруйновані виробничі ланцюжки. Шукайте заміну постачальникам. Будуйте нову логістику. Війна закінчиться – нам економіку треба буде піднімати не з колін. А з низького старту.
Хлопці, які на момент початку війни були за кордоном, які не мають бойового досвіду і військової спеціальності – для Вас поки немає місць у військах. Добровольців більш ніж достатньо. Заробляючи гроші для родин і пересилаючи гроші в Україну, допомагаючи армії і біженцям, ви корисніші зараз. Ви не сцикуни – у Вас своя роль у цій війні.
Хто накивав п’ятами в перші дні війни. Не усі можуть бути воїнами. Це правда. У Вас є шанс виправитись і бути корисним на своєму місці. Жертвуйте на армію, допомагайте українцям за кордоном які цього потребують, своїм рідним в Україні … працюйте за двох ….
У кожного своя роль в цій війні. І Кожен в цій боротьбі важливий. Якщо докладає надзусилля на своєму місці. Тільки так переможемо.
Моя команда в Eurostandard працює. Виробнцтво в Ківерцях запускаємо попри значні труднощі (після війни розкажу).

Сергій Чуріков

За понад три тижні війни Криптофонд України зібрав понад 54 мільйони доларів США у криптоактивах

Як все починалось? Коротка, але цікава історія з Ірпеня