Як все починалось? Коротка, але цікава історія з Ірпеня

Поділитися
Починали там оборону місцеві активісти як тероборона. Вони не просто зайняли оборону, вони всі ці дні втримали в своїх руках район і перетворили його для ворога на пекло!!!
Спочатку їм видали автомати (мінімальну потребу), потім побачили результат і добавили ще. Коли військові зі ЗСУ, які воювали поруч відчули в них неймовірний дух до боротьби і побачили перші результати, то поділились і передали їм РПГ.
А далі понеслось – частину протитанкових гранатометів, різноманітної зброї, гранат тощо вони почали здобувати вже самі в боях у росіян… Дещо вже постачали зі ЗСУ. Волонтери ризикуючи життям, задавалось, що привезуть навіть ядерну ракету… А останнім часом в них з’явились протитанкові системи союзників.
А тепер підсумки!!! За ці дні вони назавжди зупинили там майже 40 одиниць бронетехніки росіян, до 10 захопили в робочому або майже робочому стані. Тепер, озброївшись в воєнторзі броньованою технікою, вони вже наганяють жах на росіян лише своєю присутністю! Поклали за цей час в нашу землю сотні ворогів. Росіяни вимушені біля кладовища закопувати своїх штабелями в канави.
Вчора ЗСУ заглянули з «пташки» гарненько навколо них. Знайшли місця, де ховаються фашисти. Військові спланували і знищили залпом артилерії 8 БТР, а піхоту ці місцеві герої традиційно вже взяли на себе. Ніхто з русофашистів не пішов звідти живий.
Отакі наші прості, але реальні герої з маленького мальовничого містечка Ірпінь. Вже зарахували їх всіх окремою ротою в ЗСУ.
Отакі вони прості українці.
Слава Україні!»
Віктор Бондар

Потрібно готовитись до затяжної війни

Російські окупанти вкрали української води на 620 мільйонів гривень