Порохоботи, які сіяли зраду, подавляться: Путін заявив, що переговори з Україною зайшли в глухий кут

Поділитися

Кремлівський карлик володимир путін заявив, що після зустрічі у Стамбулі та звірств росіян у Бучі переговори з Україною знову зайшли у глухий кут.

Про це лідер орків заявив на спільній із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком пресконференції 12 квітня

“Ми вийшли на певний рівень домовленостей у Стамбулі, які полягали в тому, що гарантії безпеки для України – а українська сторона виговорює собі дуже жорсткі гарантії безпеки – не поширяться на територію Криму, Севастополя та Донбасу”,- заявило кремлівське ху*ло.

Потім, за словами президента країни-агресора, Росія нібито почала створювати умови для “продовження договірного процесу”, а натомість зіткнулися з нібито “провокацією в Бучі”.

“І що найголовніше – українська сторона відійшла від своїх домовленостей у Стамбулі. Тепер уже вимоги безпеки – це одне, а питання регулювання відносин щодо Криму, Севастополя та Донбасу виносяться за межі цих домовленостей. Тобто знову повернулися в тупикову для себе та для всіх нас ситуацію”,- заявило жалюгідне російське мерзенне опудало, що мордує власний народ і весь світ ось уже два десятиліття.

У НАТО прогнозують другий, більш широкий і кривавий етап війни в Україні

Що ми відчуваємо під час війни?