У Берліні покажуть знамените балетне шоу на підтримку України

Поділитися

Українські балетні танцівники вийдуть на берлінську сцену, аби підтримати постраждалих у війні з РФ співвітчизників

У берлінському «Театрі на Потсдамській площі» відбудеться балетне шоу на підтримку українського фонду Tabletochki

27 травня в межах ініціативи #supportUkraine в берлінському «Театрі на Потсдамській площі» покажуть балетне шоу Radio&Juliet & Quatro.

Головна мета шоу — підтримати Україну. Усі виручені з продажу квитків кошти підуть до благодійного фонду Tabletochki. Наразі він підтримує всіх, хто постраждав від війни в Україні. Зокрема, допомагає сім’ям в евакуації, медикам з оснащенням лікарень та орендою амбулаторних квартир, здійснює психологічну допомогу та багато іншого.

«Війна змінила наші плани, але не нашу головну мету — допомогти», — говорять у фонді.

Балет Radio & Juliet — це симбіоз мінімалістичної й іноді бравурної хореографії від Едварда Клюге та емоційної музики від Radiohead. Чуттєвий альбом O.K. Computer і незрівнянна пластика українських танцівників зі світовими іменами змушують глядача подивитися на шекспірівську історію про двох закоханих під іншим кутом. Недивно, що ця створена у 2005 році постановка мала шалений успіх у Європі, США та Азії.

https://youtu.be/af_c1KGRKhs

Балет Quatro — це незмінний хореограф Едвард Клюге і прониклива музика Мілко Лазара. Завдяки їхній синергії під час спектаклю утворюється новий творчий симбіоз — віолончель, фортепіано та танець. Нічого зайвого.

Нещодавно українські балетні танцівники з дітьми полишили свої домівки і все, що мало для них цінність. 27 травня вони танцюватимуть для того, щоби допомогти своїм співвітчизникам, які опинилися в складному становищі через війну. Артисти з жахом розповідають, як їхні родичі та друзі з України ховаються від обстрілів у підвалах без світла, газу й води та евакуюються з немовлятами без речей першої необхідності.

Квитки на балетне шоу Radio&Juliet & Quatro можна за посиланням.

 

 

Как проходит лазерная эпиляция ног, цена, особенности процедуры?

Перформативне мистецтво крізь призму війни – анонс обговорення