У Теребовлі лікарі файно чистять нирки від каменів

Поділитися
Близько 2 місяців в Теребовлянській міській лікарні успішно функціонує новий напрямок хірургічних операцій – мініінвазивні урологічні втручання.
Тут виконуються всі найсучасніші малотравматичні операції з приводу сечокам’яної хвороби, різноманітних захворювань нирок, сечоводів, сечового міхура та простати. Досвід лікування сучасними методами у лікаря-уролога Бідованця Романа Олеговича – 15 років на посаді завідувача центру сучасних малоінвазивних урологічних технологій та декілька тисяч проведених операцій.
 Клінічний випадок лікування пацієнтки у нашій лікарні:
 Жінка 79 років, звернулась зі скаргами на постійний біль в правій поперековій ділянці, котрий тривожить її більше 1 року. Тривала медикаментозна терапія ефекту не мала. В хірургічному лікуванні неодноразово було відмовлено в інших лікувальних закладах, спираючись на вік хворої та наявність супутніх захворювань.
👉🏻 При обстеженні виявлено коралоподібний камінь великих розмірів з розростаннями у всі групи чашок. Хворій запропоновано сучасну малоінвазивну операцію – черезшкірну нефролітотрипсію справа.
Операція проведена без ускладнень через мініатюрний прокол на шкірі (не більше 5 мм).
❗ В результаті нирка повністю звільнена від каменів. Хвора в задовільному стані та у гарному настрої виписана додому.
Якщо у вас є проблеми з нирками – звертайтесь на консультацію за телефоном
📞 +380 98 574 2411

Два дні у Тернополі не буде води

Збройні сили України завдали удару по бурових установках привласненого Росією “Чорноморнафтогазу”, які ще називають “вишками Бойка”