Два дні у Тернополі не буде води

Поділитися

Нагадуємо, що у зв’язку з технологічною необхідністю і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 01 год 21 червня до 23 год 22 червня буде тимчасово припинено водопостачання мікрорайонів “Сонячний”, “Аляска”, “Північний”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх сіл.
З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк” (однак на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня можливі перебої у водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).
Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.
Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. З метою покращення якості води здійснюють її двічі на рік.
Радимо не відкладати створення запасу води на останні години 20 червня, оскільки через інтенсивне використання водомереж великою кількістю споживачів якість води може погіршитись.

Найбільша перемога української кіберспортивної команди Natus Vincere (NaVi) за 2022 рік

У Теребовлі лікарі файно чистять нирки від каменів