8 чоловічих секретів, які знає кожна розумна жінка

Поділитися

Щоб стати для свого обранця музою серця, досить сильно його кохати і хоч трохи розбиратися в чоловічій природі. Тому, до Вашої уваги 8 чоловічих секретів, які дозволять стати його найкращим другом та надійним соратником.

1. Чоловіки дуже емоційні

Образ міцного горішка, у якого замість нервів натягнуті сталеві канати – чергова байка Голлівуду, що не має нічого спільного з реальністю. Чоловіки вміють відчувати, вони також бувають сентиментальними і переживають по-великому, просто про це не прийнято говорити. Він помічає все – і її тон, її погляд, і дивні зміни у поведінці. Його можуть боляче поранити її слова, неуважність, байдужість, навіть якщо здається, що це дрібниця. Не дрібниця. Любляча жінка швидко це зрозуміє, придивившись до настрою та вчинків свого чоловіка.

2. Вони не переносять критики

Жоден поважаючий себе чоловік не терпітиме критику партнерки – це вище його сил. Йому справді важко зізнатися у якихось слабкостях, незнанні, дурості, що вже говорити про те, щоб просто звернутися по допомогу. Ні, він буде нервувати, злитися, тупотіти ногами, але продовжить із завзятістю дятла довбати стіну, аби не зізнаватись у програші. Чоловікам взагалі важко даються поразки. І розумна жінка це приймає, подаючи поради у конструктивній формі, а краще – не заважаючи під ногами, даючи чоловікові випустити пару.

3. Їм необхідний особистий простір

Це може бути свій кабінет, гараж чи недоторкане крісло в кутку кімнати, куди не буде нікому доступу. Головне, щоб йому давали спокій і не смикали, навіть якщо він уткнеться в телевізор і захропе. Так працює його психіка: іноді він потребує перезавантаження, щоб скинути напругу, побути на самоті або перетерти свої чоловічі інтереси з друзями. Це не означає, що колупання в автомобілі або традиційний вечір у пивній йому дорожчі за вас, просто це єдиний спосіб прийти до тями і налаштуватися на нові подвиги.

4. Їм важливо приймати самостійні рішення

Мудра жінка нізащо не відбере у чоловіка права брати участь у плануванні їхнього спільного майбутнього. Вона не стане нав’язувати йому свої правила, контролювати його життєві вибори, відбирати в нього роль глави сім’ї. На те вони і пара, щоб усе робити разом, щоб ділитися своїми планами, досягати спільних цілей, бути підтримкою один одному, а не гальмом або ляльководом. Жоден чоловік не терпітиме у стосунках «мамочку», це просто не в його природі.

5. Чоловіки – люди, а не термінатори

Нерозумно покладати на нього відповідальність за все на світі, зрештою, він не супермен, а просто людина зі своїм непростим характером, слабкостями та бажаннями. Хтось добре знається на техніці, хтось – шалений коханець, а третій побудував свій бізнес. Але не завжди ці три таланти збираються в одній особі, це важливо зрозуміти. Ваш партнер може зовсім не розумітися на премудростях зливного бачка, не вміти розпоряджатися сімейним бюджетом, не любити спорт, але це не робить його «не чоловіком». Розумна жінка це розуміє, звертаючи увагу на таланти коханого, а не його промахи.

6. Вони цінують господарських жінок

Не треба думати, що чоловіки звертають увагу лише на красу та сеkсуальні вміння жінки. Багато хто в цьому не зізнається, але жінка, яка вміє готувати і перетворювати барліг на затишне гніздечко, викликає у них священний трепет! Звичайно, сучасні реалії не скасовують можливості найняти куховарку або замовити їжу додому, але ресторанним делікатесам далеко до страв, приготованих від щирого серця і з любов’ю. Розумна жінка знає цей секрет, не забуваючи бодай зрідка балувати партнера домашньою кухнею.

7. Вони не вміють читати думки

Серйозно, чоловіки не розуміють двозначних мовних обертів, стиснутих губ чи важких багатозначних поглядів, вони влаштовані простіше. Якщо вам щось потрібно – скажіть про це вголос і без ліричних відступів, якщо щось не подобається – не мовчіть, але поясніть свою точку зору, хочете особливий подарунок – попросіть. При цьому не треба нападати, вимагати, ходити колами, загадувати загадки чи “брати на слабо”. Мудра жінка знає, що сила в простоті. Хочете – кажете, не подобається – теж кажете, потребуєте підтримки – ви всі зрозуміли.

8. Чоловіки – великі діти

Не має значення, скільки йому років – 20 чи 50 – якщо він чимось пристрасно захоплений, це треба прийняти. Партнер відкрив для себе фехтування, бокс чи нову комп’ютерну гру? Навіть не намагайтеся відірвати його від цієї справи, все одно не вийде, доки не награється. Можете скласти йому компанію, піти на зустріч із подругою або зайнятися улюбленим хобі. Головне, пам’ятайте, що кожен відпочиває по-своєму! Зберегти деяку дбайливість у зрілому віці навіть корисно – ми продовжуємо рости, відкривати нове, заряджатися ентузіазмом. Мудра жінка не забороняє своєму партнерові дрібні радощі, адже коли чоловікові добре, їй також добре.

 

Українська армія не має перетворюватись на угрупування алкашів, наркоманів та крадіїв

Соромно за Тернопіль, в якому треба вміти “правильно” фотографуватись з пам’ятниками