Соромно за Тернопіль, в якому треба вміти “правильно” фотографуватись з пам’ятниками

Поділитися

Нещодавно у соцмережі появилась інформація про юнака з Херсонщини, який дозволив собі зробити оригінальне фото з пам’ятником Ігорю Гереті. Хлопець виліз на нього, щоб зробити селфі, захопивши в ракурс усю вулицю. Хтось з перехожих це зафіксував на фото.

Традиційно для Тернополя убога інтелігенція почала засуджувати вчинок хлопця. Хоча херсонець нічого поганого не зробив, пам’ятник не пошкодив. Навпаки, своїм вчинком хлопчина привернув увагу до скульптурної композиції, присвяченій Ігорю Петровичу, зробивши його популярним серед своєї вікової категорії. Напевно, сам Ігор Герета був би не проти такого фото, щиро б посміявся, знаючи його добре почуття гумору.

Але ж нашій вошивій інтелігенції, яка не соромиться обслуговувати владу,  дай  лише привід повчати що правильно, а що не можна. Совки совками. Паразити, прикрившись вишиванками, знахабніли за роки Незалежності, бо відчувають свою безкарність. Така собі сучасна інквізиція малоосвічених телепнів, які псують папір, а тепер поширюють маячню в соцмережах, бо вважають, що їхня думка ще комусь цікава, окрім них самих. Усім цим політичним хруням треба знати, що ви себе показали за 30 років Незалежності України на що спроможні. Годі нав’язувати тернополянам свої комплекси, стереотипи та іншу маячню.

Не здивувала поліція, яка значну частину часу займається дурницями. В офіційному повідомленні відділу комунікації поліції Тернопільської області йдеться:” Хлопець на пам’ятнику Гереті – така фотографія з’явилася в інтернет-мережі 4 липня. На дану публікацію зреагували правоохоронці та зареєстрували подію в Журналі обліку інформації про злочини та правопорушення. Пошуками фотографа зайнялися працівники Тернопільського райуправління поліції. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу хлопця. Це – житель Херсона, 2001 року народження. У Тернополі він зареєстрований, як внутрішній переселенець. Порушник у скоєному зізнався. Хлопець каже, що заліз на пам’ятник, аби в кадр потрапила уся вулиця. Що так робити не можна – не знав, а люди, які проходили повз нього, мовчали й не зробили жодного зауваження.За незнання закону житель Херсону відповідатиме у суді відповідно до статті 173 (дрібне хуліганство) КУпАП”.Сьогодні відбувся суд.

Насправді ж дана ситуація демонструє, наскільки наше суспільство далеке від цивілізованого світу. Редакція інтернет-газети “Про все” спеціально підібрала десятки фото, щоб продемонструвати, як у світі радіють життю, любуються і популяризують пам’ятники. І поліція не виписує штрафи та не подаються справи в суд.

 

8 чоловічих секретів, які знає кожна розумна жінка

Китай повторив маячню рашки проти України