У Тернополі 21-річного юнака судили за селфі на пам’ятнику

Поділитися

У Тернополі 21-річного юнака, який приїхав до Тернополя з Херсона, судили за селфі на пам’ятнику. Свою позицію щодо совковості тернополян в даній ситуації ми оприлюднили вчора.

4 липня юнак у центрі міста сів на плечі двометровому пам’ятнику відомому громадсько-політичному діячеві Ігорю Гереті, щоб у кадр потрапила вся вулиця. Хлопця хтось сфотографував. За це на нього склали протокол за статтею про дрібне хуліганство. Суддя хоч і визнав визнав юнака винним, але обмежився лише усним зауваженням. Ймовірно, суддя був мудрішим від кількох сотень совкових тернополян, які підійняли так звану хвилю обурення

Зазначимо, що максимум хлопцеві загрожувало 119 грн штрафу.

Як повідомляла прес-служба поліції Тернопільщини, інцидент стався 4 липня на вулиці Валовій у Тернополі. 21-річний хлопець заліз на пам’ятник Ігорю Гереті та зробив селфі. Правоохоронцям він пояснив, що заліз на пам’ятник, аби в кадр потрапила уся вулиця. Пам’ятник він не пошкодив.

«Що так робити не можна, не знав, а люди, які проходили повз нього, мовчали й не зробили жодного зауваження», — пояснював юнак поліції.

На хлопця склали адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). 8 липня Тернопільський міськрайонний суд розглядав цю справу. Вчинок хлопця описується надзвичайно по рагульськи:

«Ігноруючи волю та бажання оточуючих, діяв образливо, зневажаючи честь і гідність людини, прагнучи нав’язати свою волю та світогляд, виліз на верх вищевказаного пам’ятника, чим порушив громадський порядок та спокій громадян», – йдеться у постанові.

ЧИЮ ВОЛЮ? ЯКІ БАЖАННЯ? ЧИМ ОБРАЗИВ? ЯК САМЕ ЗНЕВАЖИВ ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ ЛЮДИНИ?

Про маячню щодо нав’язування своєї волі і світогляду навіть коментувати не варто. Це відверта маячня.

Редакції інтернет-газети “Про все”  соромно за Тернопіль, в якому треба вміти “правильно” фотографуватись з пам’ятниками

 

Китай повторив маячню рашки проти України

Тернопільський ухилянт заявив у поліцію на шахраїв, які двічі не зробили фальшиві документи