Ваш партнер повинен бути вашим коханцем і найкращим другом – не погоджуйтесь на менше

Поділитися

Їхнє визначення щастя – це бачити щасливою свою другу половинку. Їхні стосунки будуються не на співзалежності, а на спільній гармонії.
Ваш партнер повинен бути одночасно вашим коханцем та найкращим другом. Не погоджуйтесь на щось менше.

Життя знайомить нас із різними душами. Деякі просто проходять повз, тоді як інші збігаються з нашими власними вібраціями та залишають після себе спогади. Безперечно, найцінніші з них ми зберігаємо у своєму серці.

Ми обираємо цих людей не тому, що вони є найцікавішими співрозмовниками або найбільшими інтелектуалами, а тому, що в них є щось таке, що торкається глибини. І стосунки з ними, безумовно, варті наших зусиль.

Але якщо ваші вібрації знаходяться на різних рівнях, то хіба ваші стосунки мають хоч якесь майбутнє? Який сенс підлаштовуватися під ту людину, яка навіть не дозволяє вам бути собою? Чому ви вирішуєте бути з тим партнером, який гальмує особистісне зростання та обмежує ваші можливості?

Хіба не було б чудово, якби у вас вистачило терпіння дочекатися того, чий спосіб мислення співпаде з вашим – людину, яка полюбить вас так сильно, як ви цього заслуговуєте?

Найкращі партнери – це ті, хто поважає межі один одного і знаходить баланс між власними світами.

Вони надихають один одного мріяти про щось більше і ніколи не припиняють тягтися до зірок. Вони вкладають час та енергію у розвиток один одного. Їхнє визначення щастя – це бачити щасливою свою другу половинку. Їхні стосунки будуються не на співзалежності, а на спільній гармонії.

Ви заслужили на такі стосунки. Ви заслуговуєте на те, щоб вас від щирого серця любили і цінували – просто так, за те, що ви є на цьому світі. Вашим партнером має стати та людина, для якої нічого на світі немає цікавішого за дослідження вашого складного способу мислення та занурення у ваш глибокий внутрішній світ. Він побачить ваше світло і зробить все можливе, щоб змусити вас сяяти яскравіше. Щоразу, коли ви дивитесь один одному в очі, ваші серця повинні битися в тому самому ритмі.

Ваша чиста душа заслуговує виявитися відкритою для того, хто оцінить кожну її частинку, навіть найтемнішу.

Так що виявіть трохи терпіння. Дочекайтеся людину, яка покаже вам, що означає бути по-справжньому коханою. Дочекайтеся того, хто буде радіти вашим успіхам і хто залишиться поряд з вами навіть у ваші темні години.

Виявіть терпіння, поки не зустрінете справжню споріднену душу, яка повністю відповідатиме вашій. Потерпіть, і ви обов’язково отримаєте те віддане ставлення, на яке заслуговуєте.

Найголовніше, дочекайтеся того, хто подбає про ваше тендітне серце і нізащо не розіб’є його. Як тільки ви зустрінете цю людину, ваше терпіння буде щедро винагороджене. Ви зрозумієте, що означає бути поруч із тим партнером, з яким ви вібруєте на одній частоті. Ваші серцебиття зіллються у найкрасивішу мелодію. Просто повірте в це.

 

Верховна Рада ухвалила законопроєкти на підтримку волонтерства. Які зміни чекають волонтерів?

90% підтримують ідею надання пільг бізнесу, заснованого ветеранами російсько-української війни