Європейські футбольні гранди зацікавилися Мудриком

Поділитися

Останнім часом головним ньюсмейкером українського футболу є Михайло Мудрик. Талановитого вінгера «Шахтаря» мріють побачити у своєму складі чимало європейських грандів. Схоже, переїзд Мудрика на Захід — справа часу. Кому ж вдасться отримати висхідну зірку.

Одним із перших підписати українця намагався «Брентфорд». Англійці пропонували за Мудрика 30 мільйонів євро. Проте «Шахтар» хоче виручити за свого зіркового гравця набагато більше. «Брентфорд» отримав відмову. Хоча, букмекери вважають, що «бджоли» зберігають шанси на цього футболіста (повідомляють Legalnibukmekery). Наприклад, букмекерська контора Favbet пропонує на цей варіант переходу українця коефіцієнт 5,00.

Варто зазначити, що «Брентфорд» не вважається найбільш вірогідним варіантом. У своєму списку Favbet ставить на перше місце леверкузенський «Баєр». «Фармацевти» саме той колектив, в якому хотів би виступати 21-річний футболіст. У своїх інтерв’ю Мудрик неодноразово наголошував на тому, що хоче захищати кольори цієї німецької команди. Більш того, деякі спортивні видання влітку розповсюджували новину про те, що Михайло пройшло медогляд у «Баєрі». Проте, на цьому все закінчилось. Українець залишився в «Шахтарі». Хоча, недооцінювати «фармацевтів» не потрібно. Можна не сумніватися в тому, що взимку вони зроблять ще одну спробу підписати Михайла. Перехід Мудрика у «Баєр» оцінюється коефіцієнтом 1,90.

Ще одним ймовірним варіантом є трансфер в лондонський «Арсенал». Відомий футбольний агент Фабріціо Романо заяви, що українець включений в шорт-лист «канонірів». Англійці уважно стежать за виступами Михайла. Більш того, вони вже контактували з представниками гравця. Ймовірно, взимку «каноніри» зроблять пропозицію «гірникам» щодо футболіста. На переїзд Мудрика в Лондон букмекери пропонують коефіцієнт 2,10.

На 21-річного футболіста претендує навіть «Аякс». Нідерландська команда чудово вміє працювати з молодими футболістами. Можливо, це був би чудовий варіант для Михайла. Ймовірність цього трансферу оцінюється коефіцієнтом 4,00.

Серед інших претендентів на гравця збірної України можна виділити: «Ніццу», «Ювентус», «Севілью», «Мілан», «Ньюкасл», «Ліверпуль», «Евертон», «Тоттенгем» і мадридський «Реал». Хтозна, можливо під час наступного трансферного вікна ми побачимо Михайла у футболці однієї із цих команд.

Звернення до громадян України в окупованому Криму, яких рф може мобілізувати на війну проти України

Іво Бобул запрошує на благодійні концерти в Тернополі для підтримки ЗСУ