10 порад, які зроблять революцію у вашому інтимному житті

Поділитися

У 20 років у мене не було чудового сеkсу, і я була занадто скута, щоб підняти цю тему зі своїм хлопцем. Коли мені виповнилося 30 років, я, нарешті, натрапила на підходи, які назавжди змінили мої інтимні стосунки. Ось вони:

Загальноприйнятий підхід до сеkсу

Загальноприйнятий sеks — відображення цілеспрямованого суспільства, яке зосереджено на отриманні результатів і якнайшвидше. Те саме стосується й сеkсу — це діяльність, яка здійснюється задля задоволення, а задоволення вимірюється з точки зору досягнення мети — орг@зму. Як тільки мети досягнуто, ваша місія виконана, поки ви не вирішите зайнятися сеkсом знову.

У такому підході seks націлений на досягнення мети, і все, що ми робимо, допомагає в її досягненні, і ми хочемо допомогти партнеру досягти цього. Вся діяльність має бути супергарячою, суперзахоплюючою, суперстимулюючою, і якщо мета не була досягнута, з тих чи інших причин (для себе або для партнера), ми відчуваємо розчарування.

Коли це розчарування повторюється, ми вважаємо себе недостатньо добрими або думаємо, що з нами щось не так. Жінки найчастіше є тими, хто відчуває труднощі з досягненням орг@зму, і поступово вони починають втрачати інтерес до сеkсу зі своїм партнером.

Чоловіки, у свою чергу, зазвичай відчувають занепокоєння, якщо не можуть довести свою жінку до орг@зму, що в довгостроковій перспективі може також сприяти відсутності інтересу до сеkсу зі своїм партнером.

Революційний підхід до сеkсу, який, нарешті, вплинув на моє сеkсуальне життя, різко відрізняється від загальноприйнятого сеkсу.

Усвідомлений підхід до сеkсу

Тут основна увага приділяється не призначенню чи меті орг@зму, а тому, що насправді відбувається з нами як із сеkсуальними істотами під час близькості — вивченням почуттів, емоцій та відчуттів, які ми відчуваємо під час сеkсу.

Ми помічаємо збудження, коли воно виникає і коли воно покидає нас. Ми помічаємо, як наші тіла реагують, коли нас торкаються інакше. Ми помічаємо, які емоції спалахують під час сеkсу. Ми помічаємо те, що відбувається під час сеkсу.

При такому підході, сеkс будt гарячішим, насиченішим і ghbcnhfcysibv. Коли інтим практикується усвідомлено, все можна і все досліджується. Це викликає задоволення. Тому що немає мети, якої ми маємо досягти, вона досягається незалежно від цього.

Справжнє задоволення обумовлено глибоким зв’язком, який цей вид діяльності підтримує між вами та вашим партнером. Разом ви приймаєте все, що відбувається.

Ось кілька способів практикувати усвідомлений сеkс:

1. Насамперед, створіть спокійну атмосферу спокою та спостереження.

2. Будьте абсолютно тверезими та відкритими.

3. Не поспішайте. Повільно і чуттєво торкайтеся один одного, дихайте не поспішаючи, не поспішайте з прелюдією, рухами.

4. Намагайтеся помічати всі найдрібніші, тонкі відчуття, які ви відчуваєте, плюс усі емоції та почуття, які починають виявлятися. Ви можете спокійно поділитися зі своїм партнером деякими з цих відчуттів, емоцій та почуттів.

5. Залиште світло увімкненим. Залиште собі достатньо світла, щоб мати можливість дивитися в очі вашому партнеру люблячим поглядом, який випромінює красу і висловлює подяку.

6. Спілкуйтесь зі своїм партнером. Нехай він чи вона знають, що ви думаєте, відчуваєте та переживаєте. Дозволяйте будь-які відчуття, будь-які емоції та будь-які реакції, у тому числі бажання перейти на більш звичний тип сеkсу, якщо це вам підходить.

7. Умисно уникайте рухів, які надмірно збуджують і хвилюють: зокрема, не робіть різких поштовхів (для чоловіків) і не качайте стегнами (для жінок).

8. Жінки: зауважте, як скорочуються ваші м’язи, коли в них щось проникає, і робіть все можливе, щоб вони розслабилися настільки, наскільки можливо.

9. Чоловіки: не бійтеся входити до неї м’яко. Sеkс-сесія може продовжуватися і буде ультра-приємною (повільною, чуттєвою та чудовою), навіть коли ваш пеніс не повністю випростався.

10. Найголовніше пам’ятати, що немає кінцевої мети. Ви не домагаєтеся кульмінації, ви просто граєте, спостерігаєте та експериментуєте із чуттєвим задоволенням.

Збірна України стартує на чемпіонаті світу з дзюдо

Сезон грибів: як не принести з лісу отрути?