Вечір поезії та музики. Презентація аудіозбірки “Пісня Пісень”. Богдана Матіяш та Артем Бемба

Поділитися
6 жовтня о 17:00 в день відкриття фестивалю «Золотий Лев» відбудеться презентація аудіозбірки поезії «Пісня Пісень» за участі авторки Богданки Матіяш у виконанні оригінальної музики композитора Артема Бемби в Львівський академічний духовний театр “Воскресіння”
Запрошуємо на вечір читання поезії голосом авторки Богданки Матіяш у звуках природи та виконанні створеної до аудіозбірки «Пісня Пісень» фортепіанної та електронної музики Артема Бемби, реалізованої видавництвом Audiostories.
Особлива атмосфера в Театрі “Воскресіння”, занурення у світ звуків, природи, голосу слів та музики для тих, хто готовий підтримати коштами закупівлю теплих та важливих речей на зиму для ЗСУ в рамках фестивалю «Золотий Лев» 2022. Детальніше: http://golden-lion.com.ua/programa-festivalyu-zolotiy-lev/
6 по 11 жовтня у Львові відбудуться дні «Золотого лева» під час яких глядачі також зможуть відвідати вистави. Усі кошти від продажу квитків будуть перераховані на підтримку ЗСУ, а саме на придбання бензинового генератора та термобілизни для воїнів 68 окремої Єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.
Детальна програма днів “Золотого лева” за посиланням – http://voskresinnia.eu/…/dni-zolotoho-leva-u-lvovi-6…/

Сезон грибів: як не принести з лісу отрути?

Любов може з’явитися раптово або померти в одну ніч